10 padomi, kā kļūt laimīgai un pārliecinātai

10 vienkārši padomi, kā paaugstināt jūsu garastāvokli un pārliecību.

1. Smaidiet!

Ir daudz zinātnisku pētījumu, kas apstiprina, ka pat saspringts smaids rada labu garastāvokli, kas pēc tam sniedz mieru un relaksāciju.

2. Droši pieņemiet komplimentus

Ja jums izsaka komplimentu, vienkārši pasmaidiet un pasakiet paldies. Nesāciet stāstīt, kāpēc jūs to neesat pelnījuši. Tāpat nebaidieties izteikt komplimentus cilvēkiem apkārt jums.

Lasīt arī: Zinātnieki ir nosaukuši dzērienu, kas “nogalina” cilvēka atmiņu

3. Runājiet ar cilvēkiem vairāk

Mazās sarunas, tulkota angliski – “small talk” arī palīdzēs jums paaugstināt uzticību. Jūs sākat runāt par laika apstākļiem un jaunākajām ziņām ar svešiniekiem kafejnīcās, lidmašīnā vai pat stāvot rindā.

4. Pieņemiet, ka jūs patīkat

Šī attieksme palīdzēs jums daudz ērtāk ieiet telpā ar svešiniekiem pirms tikšanās vai prezentācijas.

5. Izpētiet jauno

Sāciet apgūt jaunu valodu vai Šarlotes recepti. Neskatoties uz to, ka studēsiet, jūsu uzticēšanās pieaugs ne tikai šajā jomā, bet arī vispār.

6. Nodarbojieties ar sportu

Pat viens brauciens uz sporta zāli vai jogu radīs jūsu ķermenim pozitīvas emocijas.

7. Neaizmirstiet par lūpu krāsu

Nav nepieciešams uzklāt pilnu meikapu, bet pēc Japānas zinātnieku pētījuma ar Kanebo Cosmetics, izmantojot balzāmu vai lūpu spīdumu, jūs kļūsiet pārliecinātāka.

Lasīt arī: Trīs metodes, lai piesaistītu mīlestību

8. Sakiet skaudībai – “nē”

Uzziniet, kā priecāties par cilvēkiem, skaudības vietā, nosakiet pareizos mērķus, lai iegūtu to, kas jums dos patiesu laimi.

9. Parādīt pateicību

Pasakiet paldies personai, kura pieturēja jums durvis vai draudzenei par kopīgām vakariņām. Tādējādi jūs būsiet vairāk apmierināts ar sevi.

10. Palieliet sevi

Negaidiet projekta vai sesijas beigas, lai pateiktu sev paldies par kaut ko jauku. Palieliet nelielus ikdienas sasniegumus.

 

Avots: elle.ua

Gunta Graudiņa

Leave a Comment