10 solījumi sev, kas dos jums laimīgu un bagātīgu dzīvi

4. Es apglabāšu cirvi. Ir ļoti svarīgi izvairīties no bezjēdzīgām un nogurdinošām konfrontācijām. Nē, tas nenozīmē, ka jums ir jākļūst pasīvam, taču jums ne vienmēr ir jācīnās ar to, kas jūs sadusmo. Atcerieties, ka labākā cīņa ir cīņa, kas nekad nav bijusi. Nereaģē uz jums mestajiem nepatīkamajiem vārdiem, nepievērs uzmanību garāmgājēju sāniskiem skatieniem un nemitīgajiem tuvinieku pārmetumiem. Apsoli sev sargāt savu iekšējo komfortu un neņemt pie sirds citu vārdus un darbības.

5. Es apsolu paturēt savas vērtslietas. Jūs zināt, ko vēlaties no dzīves, tāpēc neļaujiet notikumiem, cilvēkiem un problēmām jūs satriekt. Dodieties uz saviem mērķiem un ticiet sev.

6. Es kļūšu labāks. Daži cilvēki ir nepanesami, taču tas nenozīmē, ka jums viņiem ir jāatbild tādā veidā. Labākais veids, kā dzīvot, ir izturēties pret visiem ar cieņu. Patiesība ir tāda, ka kāda cita dvēsele ir tumša, un jūs nekad nevarat droši pateikt, kas notiek cita cilvēka dzīvē, kādas sāpes vai zaudējumus viņš nes. Tāpēc mēģiniet būt laipnāks pret cilvēkiem, pat svešiniekiem.

7. Es noteikti piepildīšu savus sapņus. Grūti noticēt saviem panākumiem, kad neveiksmes slēpjas aiz katra stūra, bet tu nevari atteikties no savām vēlmēm. Neļaujiet ārējiem notikumiem traucēt tam, ko jūs visvairāk vēlaties no dzīves.

Lasi arī: Kas ir plūsmas stāvoklis: 6 veidi, kā to noķert

Lasi arī: Kā jūs skūpstāties atbilstoši savai zvaigžņu zīmei

8. Es noteikšu sev prioritātes. Nav nekā savtīga tajā, ka sevi liek pirmajā vietā. Ja tu esi nelaimīgs, tad dzīve būs nelaimīga. Tāpēc ir svarīgi vispirms parūpēties par sevi. Jums ir jājūtas lieliski, lai izturētu visus likteņa triecienus. Nenovietojiet sevi otrajā vietā un neignorējiet savu iekšējo balsi – dariet to, kas jums jādara, lai justos laimīgs.

9. Es dzīvošu tagadnē. Izbaudiet šo dienu un tās sniegtās iespējas. Neuztraucieties par to, kas jums jādara. Mēģiniet izmantot mirkli un nesteidzieties. Šī ir vienīgā dzīve, kas jums ir, tāpēc dzīvojiet to un mēģiniet nepalaist garām neko svarīgu.

10. Es apsolu skatīties uz lietām reāli. Nemelo sev un nesoli, ka līdz 50 gadu vecumam kļūsi par miljonāru. Ir viens svarīgs nosacījums, kas palīdzēs piepildīt jebkuru sapni – tev jābūt reālistam. Nevajag sevi vilties, prasot no sevis pārāk daudz.

Apziņa par pārmaiņu nepieciešamību ir milzīgs solis ceļā uz jaunas dzīves sākšanu. Iesaistot ticību sev un pareizo attieksmi, jūs noteikti atradīsit ceļu uz laimi un labklājību. Tici sev.

Leave a Comment