10 spilgtas idejas kanapē uz iesmiem! Uzkoda, kas patiks ikvienam!

Bufete mūsdienās ir kļuvusi par ļoti modernu parādību. Tāpēc popularitāti guvušas arī dažādas mazas uzkodas, kuras var paņemt, nebaidoties sasmērēties, kuras ir ļoti pievilcīgas skatienam un turklāt garšīgas.

Mazu kanapē sviestmaižu gatavošana uz iesmiem ir abpusēji izdevīga iespēja. Tie nekavējoties piesaista viesu uzmanību šādu uzkodu daudzveidība ļauj ikvienam izvēlēties sviestmaizi ar savu iecienītāko garšu.

Gatavojiet ar prieku!

1.Vienkāršs variants

Siers, olīvas, šķiņķis (desa).

2.Olīvas un vairāku veidu siers

(cietais, dzeltenais un fetas siers).

3.Sviestmaize ar kūpinātu desu

Pērk desu mazā diametrā, sagriež plāni. Virspusi var dekorēt ar vārītu kartupeļu gabaliņiem to jakās.

4.Kanapē ar siļķi

Smalki sagrieziet zaļumus un sajauciet ar sviestu. Maizi ieziež ar sviesta un zaļumu maisījumu, virsū liek siļķes gabaliņu, tad citrona un sīpola gabaliņu.

5.Ar bekonu un žāvētām plūmēm

Plānas bekona šķēles, apceptas un pildītas ar žāvētām plūmēm, sasprauž uz iesma.

Lasi vēl: Vasaras mistiskākā nakts un kā to pavadīt, lai veiksme sekotu visa gada garumā

6.Siers šķiņķī

Šeit piedāvātie produkti ir ļoti vienkārši, un tas viss ir saistīts ar prezentāciju. Šķiņķi vajadzētu sagriezt plāni un garos gabalos, lai tas vairākas reizes apvilktos ap sieru.

7.Garneles ar mango gabaliņu

Garneles ar mango gabaliņu iekšā, marinētas mērcē ar sarkano papriku un olīveļļu… Uz galda sanāk ļoti krāsainas un ēstgribas. Vispirms olīveļļā nedaudz apcep mango gabaliņus.

8.Kanapē ar marinētām garnelēm

Sajauc 2 ēd.k. l. augu eļļa, 2 ēd.k. l. vīna etiķis, sasmalcināta ķiploka daiviņa, sāls, malti melnie pipari. Vārītām garnelēm šajā maisījumā jāatrodas 30–40 minūtes.

Pēc tam ar iesmiem piespraudiet garneles uz gurķa vai selerijas šķēles.

9.Ar mocarellu vai fetas sieru

Fetas sieru sagriež gabaliņos un uz pāris stundām mērcē olīveļļas, aso sarkano piparu un sausā bazilika maisījumā.

Maizes kubiņus var viegli apcept un pārkaisīt ar maisījumu, kurā siers tika marinēts. Tagad salieciet kanapē šādā secībā: paprikas gabals, maize, gurķis, siers, ķiršu tomāts.

10.Kanapē ar lasi un garšaugiem uz iesmiem

Ieziež grauzdiņus. Skaistuma labad uzlieciet citronu (vai gurķi) tikai vienā sviesta pusē, pa virsu zaļumu zariņu un visbeidzot laša fileju. Nostipriniet visu kopā ar iesmu.

Pat lasot šīs vienkāršās receptes, jūs uzreiz vēlaties gatavot. Lai jums garšīgas uzkodas ! Pastāstiet saviem draugiem par šīm lieliskajām kanapē receptēm.

Leave a Comment