12 spēcīgākie Fen Šui talismani jūsu mājām

Zivis ir talismans naudas piesaistīšanai. Zivju figūriņu vislabāk novietot bagātības zonā – mājas dienvidaustrumu daļā. Šis talismans veicina bagātību, piesaista naudu mājai un pasargā uzkrājumus no zādzībām un zaudējumiem.

Lotoss ir gudrības un Vese***as talismans. Šo amuletu vislabāk glabāt mājas centrā, lai tā iedarbība vienmērīgi izplatītos uz visiem mājsaimniecības locekļiem.

Kuģis , iespējams, ir visspēcīgākais talismans veiksmes un peļņas piesaistīšanai dzīvē. Figūriņa buru laivas formā palīdzēs atrast to, ko visvairāk vēlies. Vislabāk šo talismanu glabāt pie ārdurvīm vai pie loga. Lai to pilnībā aktivizētu, tajā jāievieto monētas, banknotes, juvelierizstrādājumi un rotaslietas un jānovieto tā deguns mājas centrā, tādējādi radot iespaidu, ka kuģis ierodas jūsu mājā un nes peļņu.

Pūķis ir spēcīgs talismans, kas var nest veiksmi darbā un naudā, kā arī uzlabot atmosfēru mājās. Tas ir gudrības, veiksmes, dzīves, attīstības un labklājības simbols. Tas vislabāk darbosies jūsu mājas austrumu daļā, kas simbolizē attīstību un finansiālus panākumus.

Lasi arī: Astro prognoze 2024. gada februārim: veiksme stāvēs klāt, ja pārstāsiet domāt negatīvi!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2024. gada februārim: esiet godīgi pret sevi, tad spēsiet izvairīties no nepatīkamām situācijām!

Strūklaka ir neizsīkstošas ​​enerģijas simbols. Šis talismans palīdz atjaunot spēkus, mazina nogurumu un sniedz enerģijas lādiņu visai dienai. Turklāt tas piesaista naudas plūsmas mājas akā, jo tas ir arī pārpilnības simbols.

Saskaņā ar Fen Šui zilonis ir veiksmes talismans. Lai tas piesaistītu veiksmi un veiksmi, tas jānovieto blakus ārdurvīm vai pie loga ar savu bagāžnieku, kas skatās uz mājas centru, lai tas, šķiet, ienes mājā veiksmi no ielas.

Trīskāju krupis ir ne tikai populārākais fen šui simbols, bet arī visefektīvākais. Šo talismanu var novietot pie ārdurvīm vai novietot dienvidaustrumos, bagātības zonā. Nevajadzētu to glabāt augstos skapjos un plauktos, jo valda uzskats, ka krupji baidās no augstuma.

Šie talismani var palīdzēt gūt panākumus visās dzīves jomās: mīlestībā, karjerā un naudā. Tie piesaistīs veiksmi un radīs viegluma, siltuma un mīlestības atmosfēru jūsu mājās!

Leave a Comment