15 ieteikumi, kuri palīdzēs kļūt laimīgākam gan sunim, gan saimniekam

Nepatīkama smaka no mutes, spalvas uz paklāja, nekārtība mājās… Ir saprotams, ka runa būs par suni dzīvoklī. Mājdzīvnieks – liela laime, bet vienlaikus tikpat liela atbildība.

Katram cilvēkam jāzina daži noteikumi, kas saistīti ar suņa aprūpi, tie palīdzēs izvairīties no lēruma problēmu un izaudzināt laimīgu un veselu dzīvnieku. Kā rūpēties par suni?

Lasi arī: Vīriešu vērtējums pēc Zodiaka zīmes: ar kuru labāk nesākt attiecības

1. Svaiga elpa atvieglo un padara patīkamāku saskarsmi starp saimnieku un suni. To nodrošināt palīdzēs svaigs pētersīlis, ja to pavisam nedaudz pievienosiet barībai.

2. Sauso barību vislabāk uzglabāt noslēgtā plastmasas kārbā. Tas neļaus barībai izžūt, un to būs ērti iebērt suņa traukā.

3. Ja suns ātri un badīgi grābj barību, ieliec bļodā tenisa bumbiņu. Tā apgrūtinās tūlītēju piekļuvi barībai, un suns ēdīs lēnāk.

4. Neraksti suņa vārdu uz kaklasiksnas, tādējādi potenciālajiem nolaupītājiem atvieglojot suņa aizvešanas procesu. Labāk uzrakstīt tikai savu tālruņa numuru.

Lasi arī: 7 veidi, kā piesaistīt veiksmi. Padomi no Jeļenas Jasevičas

5. Suns nelabprāt tīra zobus? Uzsmērē nedaudz speciālās zobu pastas uz rotaļlietas, kuru suns labprāt košļā, un lieta būs darīta.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment