2017. gada horoskops visu Zodiaka zīmju pārstāvjiem, kuri dzimuši Tīģera gadā

 

Tiger.

AUNS

Pastāv liela iespējamība, ka Tīģera gadā dzimušos Aunus šajā periodā sagaida ilgi gaidītā pakāpšanās pa karjeras kāpnēm, taču tas var nebūt gluži tas, ko būsiet gaidījuši. Iespējams, ka Jums nāksies mainīt savas darbības sfēru, taču vispirms pilnīgi noteikti ieklausieties savā iekšējā balsī un pakonsultējieties ar saviem tuviniekiem. 2017. gadā Jums būtu jāizvairās no agresijas, pretējā gadījumā tā pie Jums atgriezīsies ar trīskāršu spēku.

 

VĒRSIS

Zvaigznes zina, ka Jums patīk riskēt un iet taisni uz priekšu, taču šajā gadā Jums vajadzētu nedaudz mazināt savu entuziasmu un padomāt par nākotni. Neapdomīga rīcība var novest pie nopietnām finansiālām problēmām, turklāt arī Jūsu reputācija var tikt sabojāta. Vislabāk būtu, ja Jums blakus atrastos kāds tuvs cilvēks, kurš vajadzīgajā brīdī palīdzētu izvēlēties pareizo ceļu.

 

DVĪŅI

Vēlaties dzīvot bez raizēm un nesaskarties ar finanšu rakstura problēmām?! Strādājiet tajā virzienā! 2017. gadā katrs apstāklis būs Jums labvēlīgs, galvenais – nepadodieties kaut kādām tenkām un intrigām, kas Jūs ieskaus. Ugunīgais Gailis vēlas Jūs brīdināt – neuzticieties nevienam, jo, iespējams, ka pat kāds sens draugs Jums liks vilties!

 

VĒZIS

Ugunīgā Gaiļa gads Tīģera gadā dzimušajiem Vēžiem dos ļoti lielu enerģijas pieplūdumu, pārliecību un veiklību. Jūs pastāvīgi atradīsieties labā garastāvoklī, kas neļaus Jums pievērst uzmanību mazām neveiksmēm, bet gan cītīgi virzīties nospraustā mērķa virzienā. Vienīgais klupšanas akmens varētu būt tas, ka Jums ļoti bieži gribēsies izklaidēties.

LAUVA

Neskatoties uz to, ka Ugunīgais Gailis ir mājāssēdētājs, Tīģera gadā dzimušās Lauvas pilnīgi noteikti mājās nesēdēs. Jūs gaida patīkami un aizraujoši ceļojumi. Tie var būt saistīti arī ar darbu, taču Jums pilnīgi noteikti nevajadzētu bēdāties, ka kolēģi par Jums aizmirsīs vai padomās, ka Jūs pārāk daudz atpūšaties. Gluži pretēji – viņi vēl vairāk Jūs cienīs! Profesionālā ziņā zvaigznes Lauvām šajā gadā iesaka mazāk riskēt un izvairīties no neapdomīgas rīcības.

 

Lasi vēl: 5 Zodiaka zīmes, kurām 2017. gadā visvairāk veiksies tieši mīlestībā

JAUNAVA

Jums šajā gadā pilnīgi noteikti veiksies karjeras ziņā – priekšniecība Jūs pienācīgi novērtēs un varbūt pat piedāvās paaugstinājumu. Ja Jūs jau sen sapņojat par citu darbu, tad 2017. gadā Jums ir visas iespējas to nomainīt. Pavasara periodā astrologi Jums iesaka pievērst uzmanību sava ķermeņa signāliem. Ja sajutīsiet nogurumu vai apātiju, nekavējoties lieciet visas lietas pie malas un nedaudz atpūtieties.

 

SVARI

Daudzi no Jums šajā gadā jutīs pastiprinātu pretējā dzimuma uzmanību, kas ne tikai pacels Jūsu pašnovērtējumu, bet arī palīdzēs gūt panākumus finanšu jomā, jo jau gada vidū Jūs iepazīsieties ar kādu, kurš pilnībā pārvērtīs Jūsu dzīvi. Lai gan ar naudu Jums problēma šajā gadā nebūs, zvaigznes tomēr iesaka izvairīties no neapdomīgiem tēriņiem.

 

SKORPIONS

Jums vajadzētu ķerties klāt darbiem. Tādu centību Ugunīgais Gailis noteikti novērtēs un dāsni Jūs atalgos. Tiem Skorpioniem, kuriem darbs ir saistīts ar biežiem komandējumiem, 2017. gads ir sagatavojis daudz aizraujošu un produktīvu braucienu. Kas attiecas uz attiecībām, tad daudz ko nāksies uzticēt savai otrajai pusītei, jo Jums vienkārši visam nepietiks laika.

 

STRĒLNIEKS

Līdz ar Ugunīgā Gaiļa gada iestāšanos astrologi Jums iesaka nepamest Jūsu iemīļoto lietu. Ja Jums ir kāds hobijs vai aizraušanās, tad pastāv liela iespējamība, ka tieši 2017. gadā šī lieta Jums sāks nest arī stabilus ienākumus. Protams, ka iesākumā tie nebūs lieli, taču papildus pelņa Jums pilnīgi noteikti noderēs!

 

MEŽĀZIS

Jums šajā gadā vajadzētu atmest visus apvainojumus un salīgt ar draugiem, kuri jau sen ir it kā pazuduši no Jūsu dzīves. Iespējams, ka Jūsu vārdi, kas tika izteikti kaut kādā emociju uzplūdā, ir nodarījuši šim cilvēkam pāri, taču viņš jau ir gatavs Jums piedot, tikai gaida pirmo soli no Jūsu puses. Atzīt savu vainu nav viegli, taču Jūs pat nespējat iedomāties, cik laba sajūta Jūs pārņems pēc salīgšanas.

 

ŪDENSVĪRS

Jūs iepriekšējā gadā tik ļoti nogurāt, ka šajā Jums pilnīgi noteikti ir nepieciešama atpūta. Neignorējiet savas vēlmes – relaksācija vēl nekad nevienam nav nodarījusi kaitējumu. Pēc tam Jūs būsiet pilni enerģijas, kas ļaus Jums iekarot jaunas virsotnes. Finanšu stāvoklis šajā periodā solās būt ne tikai stabils, bet arī visnotaļ ienesīgs.

 

ZIVIS

Tīģera gadā dzimušajām Zivīm ir jābūt nedaudz piesardzīgām – nepieņemiet ātrus lēmumus, neatbildiet uzreiz un neuzticieties jaunajiem paziņām. Šāda rīcība Jums pilnīgi noteikti nāks tikai par labu, un Ugunīgais Gailis Jūs pilnīgi noteikti par ko tādu atalgos!

Leave a Comment