2023. gada pirmais aptumsuma koridors no 20. aprīļa līdz 4. maijam: šī perioda galvenās briesmas un iespējas

Otrkārt, šādā neparastā periodā jūs varat ievērojami iedragāt pašreizējās attiecības. Problēmas neradīsies no nekurienes, bet aizvainojuma, impulsivitātes, nespējas mierīgi risināt problēmas. Ir svarīgi būt pēc iespējas godīgākam un atklāti izteikt savas jūtas. Ja mēģināsi kaut ko noslēpt, tas ies uz sāniem.

Strīdēties

Šajā dienā var būt daudz strīdu un konfliktu, un aptumsums padarīs to tā, ka lielākā daļa no tiem notiks ļoti spontāni. Labā ziņa ir tā, ka daži strīdi var ievērojami stiprināt mīlestības vai ģimenes attiecības. Lai scenārijs šādi attīstītos, ir jāatceras svarīgi noteikumi: centies nekļūt personiski, neizgāz dusmas, neapvainojies.

Jaunas iepazīšanās

Eksperti atzīmē, ka šajā laikā iespējamas jaunas spontānas iepazīšanās, no kurām lielākā daļa izrādīsies nejaušas un pilnīgi neparedzamas. Daudzi vientuļi cilvēki varēs satikt topošo dvēseles radinieku, taču eksperti iesaka lietas nesasteigt. Lai viss attīstās mierīgi, bez steigas.

Lasi arī: Apšaudē, dzimšanas dienas svinībās, gājuši bojā vismaz četri cilvēki

Noderēs ne tikai mīlestība un romantiskas, bet arī lietišķas paziņas. Iespējams, ka jauni cilvēki nākotnē palīdzēs iegūt jaunu darbu vai iepazīstinās ar kādu ļoti svarīgu personu. Šis būs ideāls laiks sarunām, darījumiem. Mēģiniet veikt savu parasto biznesu. Viss labais, kam ar tevi jānotiek, notiks pats no sevis.

Eksperti stingri iesaka šajās divās nedēļās izvairīties no emocionālām svārstībām, jo ​​tās iznīcina auru un biolauku. Vēlam veiksmi, pozitīvus notikumus un laipnus cilvēkus tavā dzīves ceļā.

COMMENTS

Leave a Comment