25. oktobra aptumsuma spēks Skorpiona zīmē mainīs pasauli, kam ir jāsagatavojas

 

Ko mums nesīs Saules aptumsums 25. oktobrī? Šāds pasākums nenotiek katru dienu, tāpēc jābūt vērīgiem. Turklāt ir svarīgi pareizi sagatavoties no laikapstākļiem atkarīgiem cilvēkiem. Iespējams, ka aptumsums ietekmēs viņu jutīgo organismu. Ieklausīsimies Andželas Pērlas viedoklī. Ko šī smaidošā dāma mums ieteiks?

Saules aptumsums 25.oktobrī

Uzreiz jāatzīmē, ka šis aptumsums nebūs viegls. Tas notiks Skorpiona zīmē, un planētas – šīs zīmes valdnieki – Plutons un Marss. Kompānija pulcējās diezgan konkrēti. Tieši tāpēc Andžela Pērla neiesaka svarīgākās lietas atlikt uz 22.-28.oktobri. Galu galā aptumsuma efektu vislabāk var just ne tikai aptumsuma dienā, bet arī dažas dienas pirms un pēc tā.

Aptumsuma darbībai ir kumulatīva ietekme. 25. oktobrī varat uzsākt kādu biznesu, ja plānojat turpināt ar tiem nodarboties ilgtermiņā. Tomēr nebūs pārliecības, ka šīs lietas tiks veiksmīgi pabeigtas. Turklāt pastāv iespēja, ka tie būs pilnībā jāpārtaisa vai nopietni jāpielāgo.

Tuvojas pārmaiņas

Andžela apliecina, ka nedrīkst zaudēt drosmi. Jā, aptumsumu var pavadīt sarežģītas situācijas. Tomēr Skorpions ir pārmaiņu un pārvērtību simbols. “Kāpēc mums vajadzīgas pārmaiņas? Par pieredzi, par progresu, par mūsu attīstību un progresu. Kas zina, varbūt stagnējām uz vietas. Varbūt kādam aptumsums būs neērts. Lai gan 8. novembrī mūs gaida vēl neērtāks, Mēness aptumsums. Tā kā Urāns, pārsteiguma planēta, tur visu kontrolē, ”stāsta Andžela Pērla.

Lasi arī: Mans vīrs tikko tika apglabāts, kad mana vīramāte ieradās, es uzreiz nesapratu, kas viņai no manis vajadzīgs

“Daudziem šis aptumsumu koridors simbolizē sava veida atdzimšanu. Plutons ir kā fēnikss. Viņš spēj pilnībā izzust un atgriezties dzīvē pilnīgi jauns un vesels. Cilvēks var ienākt šajā koridorā un iziet pavisam savādāk. Tas var notikt gan iekšēji, gan ārēji. Mēs varam sākt darīt kaut ko, kas mainīs mūsu dzīvi,” saka Andžela.

 

Turklāt Plutons ir atbildīgs arī par finanšu sektoru. Pārmaiņas gaidāmas arī finanšu sfērā. Bet ne obligāti tikai 25. oktobrī, bet visu nākamo mēnesi. Varat arī pievērst uzmanību tam, kad iepriekš bijuši līdzīgi aptumsumi. Vislīdzīgākais aptumsums bija 2004. gada 24. aprīlī. Vai tava dzīve tad kaut kā mainījās?

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment