25. oktobra aptumsuma spēks Skorpiona zīmē mainīs pasauli, kam ir jāsagatavojas

Pareiza sagatavošanās

Pieņemiet faktu, ka jums ir jāsagatavojas grūtiem laikiem. Tie var parādīties pilnīgi dažādās formās un tēlos. Piemēram, pastāv ārkārtas situāciju risks saistībā ar veselību. Jā, šīs problēmas nebūs vieglas, taču tās var atrisināt. Plutons var simbolizēt to, kas ir paslēpts zem zemes. Ja jums vai kādam no jūsu ģimenes ir bažas par jūsu veselību, labāk doties pie speciālista uz neplānotu konsultāciju. Tas nekad nevienam nav kaitējis būt drošībā.

Pievērsiet īpašu uzmanību naudai. Pasaules finanšu situācija ir nestabila, tāpēc labāk iztikt bez sarežģītām finanšu manipulācijām. Andžela iesaka šādā haotiskā laikā, ja iespējams, nogaidīt. Ir skaidrs, ka steidzami jārisina finanšu problēmas. Taču izmaiņas biznesā vislabāk ir atlikt uz mierīgākām dienām.

Ņemiet vērā, ka Saules aptumsums 25.oktobrī var nest pārmaiņas darbā. Ja iepriekš neuzdrošinājāties kādam atteikt vai kaut ko izmest no savas dzīves, tad jums tas jādara tagad. Padomājiet par savu darbu. Tā kā jūs nejūtat gandarījumu par savu darbu, droši pametiet to un sāciet jaunu dzīves lappusi.

Kā notiks Saules aptumsums 25. oktobrī

Mēģiniet šo dienu veltīt sev. Sakārtojiet patīkamas brīvdienas kopā ar savu dvēseles biedru, bez stresa un raizēm. Aptumsuma dienu pēc iespējas vairāk atbrīvo no jebkuriem uzdevumiem, kas var kaut kā ietekmēt tavu dzīvi. Pavadiet aptumsumu pilnīgā relaksācijā un pozitīvā attieksmē.

Lasi arī: Ekstrasenss Jeļena Golunova: 7 negatīvas enerģijas avoti jūsu mājās

Esiet ļoti uzmanīgs, tieši vērojot aptumsumu. Tautas metodes nav piemērotas pat īsam Saules skatienam. Derēs tikai speciāli saules filtri teleskopiem un binokļiem vai metināšanas aizsargmaska.

Leave a Comment