3 gudrāko sieviešu tops, balstoties uz Zodiaka zīmēm

Tautā pastāv viedoklis, ka vīriešiem nepatīk gudras sievietes. Tomēr (pēc mūsu novērojumiem) pretējais dzimums tomēr tiecas pēc gudrām sievietēm. Astrologi apgalvo, ka tieši šīs zīmes var lepoties ar dabas dotu gudrību. Uzzināsim, kuras tās ir!

3. vieta – Mežāzis

Mežāži no bērnības ir mierīgi, uzmanīgi un nopietni. Viņus īpaši nesaista bērnu blēņas. Pieaugušā vecumā Mežāzis necenšas iepazīties. Viņas blīvajā draugu lokā nav nemaz tik viegli nonākt. Sievietes-Mežāži viegli atrod kopīgu valodu ar vīriešiem.

Panākumus profesionālajā sfērā Mežāži gūst pietiekoši nobriedušā vecumā. Nekad nepiedalās konfliktos, no viņiem jūs neredzēsiet emociju izrādīšanu. Pietiekoši spītīgi, var viegli izvest no pacietības pat vismierīgāko cilvēku.

2. vieta – Skorpions

Skorpions ir vīrietis brunčos. Meitenes, kuras dzimušas šajā zīmē, jau no bērna kājas zina, ka nav līdzīgas apkārtējiem. Pret dzīvi attiecas vienkārši: Skorpioni ir pārliecināti, ka neskatoties uz visu nodevīgumu un viltību, kas valda pasaulē, dzīvi veido vienkārši sīkumi.

Sievietei-Skorpionam piemīt fantastiska intuīcija un viņa māk “lasīt” cilvēkus. Viņa viegli atpazīst manipulatorus, Krā***kus un pārējos ļaundarus. Skorpioniem ir pietiekoši atriebīgs raksturs, tāpēc viņus lieku reizi kaitināt nevajadzētu.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kuras mīlēt ir visgrūtāk

1. vieta – Auns

Auni jau no pašas bērnības satriec ar savu apķērību. Jau pagalmā spēlējoties, viņi iegūst vispārēju uzticību un atzinību savu vienaudžu vidū. Pieaugot sievietes-Auni tikpat viegli uzņemas līderību un gūst no tās patiesu baudu. Bez šaubām, tas sit pa vīriešu pašlepnumu, bet Aunus tas maz interesē.

Sievietes-Auni ir ļoti izturīgas. Viņas viegli ķeras pie sarežģītiem vīriešu darbiem. Auni ir bieži agresīvi noskaņoti pret apkārtējiem, bet neprot ilgi dusmoties. Turklāt – tas ir paradokss! – Auni ir naivi, un viņiem bieži nākas nolaisties no debesīm uz zemes. Baidās iet paši sava viedokļa pavadā, un visiem spēkiem cenšas no tā izvairīties.

Vai jūs piekrītat šim visgudrāko sieviešu reitingam?

Avots: golbis.com

Leave a Comment