Zodiaka zīmes, kuras mīlēt ir visgrūtāk

Mūsos katrā ir kāda īpašība, kas citam padara grūtu mūsu mīlēšanu, tomēr citiem šīs īpašības ir mazliet vairāk.

Šeit mēs esam sarindojuši Zodiaka zīmes secībā no tām, kuras mīlēt ir visgrūtāk, līdz tām, kuras mīlēt ir patiesi vienkārši.

1. vieta JAUNAVA

Jaunava ir ļoti analītiska zīme, kura no šāda skatpunkta skatās arī uz visām attiecībām. Partneri viņa tur drošā attālumā no sevis, līdz ir pilnīgi pārliecināta, ka var viņam uzticēties. Šos cilvēkus mīlēt nav pārāk vienkārši – sākumā būs jāpalīdz nojaukt daudz sienu, kas ir diezgan apgrūtinošs process. Jaunava ir lielisks partneris, tomēr līdz tam ir jānonāk caur smagu darbu.

2. vieta SKORPIONS

Viņš vienkārši nekad tā īsti arī nezina, ko vēlas. Viņu ir ļoti grūti “nolasīt”, kas dažkārt padara šo zīmi emocionāli nepieejamu. Uz Skorpionu būs jāgaida, jo ir jāpaiet diezgan ilgam laikam, lai viņš nobriestu emocionāli un būtu gatavs tiešām nopietnām attiecībām.

3. vieta STRĒLNIEKS

Nav impulsīvākas zīmes par Strēlnieku. No vienas puses tas viņu padara par ļoti interesantu partneri, ar kuru praktiski nekad nav garlaicīgi, tomēr no otras puses – viņam ir ļoti grūti palikt vienās attiecībās un kļūt uzticīgam tikai vienam cilvēkam. Strēlnieks konstanti meklē jaunas lietas, jaunus piedzīvojumus, nākamo adrenalīna devu.

4. vieta ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs ir ļoti piesardzīgs un izvēlīgs cilvēks. Pielaist sev kādu klāt un ļaut atklāt savus dziļākos noslēpumus pavisam nav Ūdensvīra dabā. Viņu ir ļoti grūti “atkost” un saprast, kas attiecībās galīgi neder. Ūdensvīram vienkārši ir jāatrod kāds cilvēks, kuram tiešām var uzticēties un kura klātbūtnē viņš var atļauties kļūt ievainojams.

5. vieta MEŽĀZIS

Mežāzis ir ļoti praktisks un strādīgs. Lai gan viņam ir ļoti viegli uzticēties un paļauties uz viņu, tas dažkārt nozīmē to, ka Mežāzis arī romantiskās attiecības uztver kā biznesa darījumu, tomēr kuram gan patīk, ka uz viņu skatās, izvērtējot visus viņa plusus un mīnusus?

6. vieta DVĪŅI

Dvīņi nereti ir pārlieku emocionāli, kas noved pie tiešām dziļām sarunām – Dvīņi mīl ar visu savu sirdi, ja atrod īsto partneri. Viņi tiešām atdod attiecībām sevi visu, kas dažkārt var kļūt par pamatīgu apdraudējumu – ar šādu attieksmi partneri ir ļoti viegli iebaidīt.

Lasi vēl: Vērtējam Zodiaka zīmes: kāda iespēja, ka viņš slepus plāno Slep**vību?

7. vieta LAUVA

Nav dinamiskākas un valdzinošākas zīmes par Lauvu. Lauva ir neatkarīga, pašpārliecināta un apzinās savu vērtību, tādēļ viņas partnerim svarīgi ir apzināties, ka Lauvai tā īsti viņu nekad nevajadzēs. Tomēr šī ir tik maģiska zīme, ka ir grūti atturēties no viņas valdzinājuma.

8. vieta AUNS

Auns savu īsto un vienīgo nostādīs visas pasaules centrā. Viņš savu otro pusīti nostāda kā prioritāti, cenšoties viņu padarīt par laimīgāko cilvēku pasaulē. Tieši tādēļ ar viņu attiecībās būt ir diezgan vienkārši.

9. vieta VĒRSIS

Nav uzticīgākas zīmes par Vērsi – kad viņš kādu iemīl, tas ir uz ilgu laiku. Šim cilvēkam viņš ziedojas un atdod sevi visu, neatstājot vietu šaubām un nesaprašanām. Viss tiek nolikts priekšā tā, lai otrs cilvēks to var saskatīt. Šādu cilvēku atrast ir diezgan grūti, tādēļ, ja tavā dzīvē ienāk Vērsis, nelaid viņu vaļā.

10. vieta SVARI

Svari vienkārši vēlas, lai visiem ir labi un lai visi ir laimīgi. Tas attiecas uz visiem cilvēkiem, bet it īpaši uz tiem, kurus Svari mīl. Viņi darīs visu, lai viņu mīlas objekts būtu pilnībā laimīgs, tikai svarīgi ir tas, ka Svari saņem to pašu atpakaļ.

11. vieta ZIVIS

Zivīm ir pašas mīlošākās sirdis no visām Zodiaka zīmēm. Viņi jūt no visas sirds, ir ļoti emocionāli un Zivīm nav problēmu atklāt kādam, ko viņas jūt. No viņām cilvēks iegūst tādu mīlestību, ko ir iespējams piedzīvot tikai vienreiz mūžā.

12. vieta VĒZIS

Vēzis vienmēr piedāvā beznosacījuma mīlestību – viņš rūpējas par savu otro pusīti, cik vien ir spējīgs. Vēzis viegli piedod un viņš ir ļoti pacietīgs. Uz viņu vienmēr var paļauties, jo Vēzis nepieviļ, viņš skaidri apzinās, kādai ir jābūt īstai mīlestībai, un tas ir tas, ko viņš piedāvās savai otrajai pusītei.

Avots: thoughtcatalog.com

Leave a Comment