3 lietas, kurām patiesībā NAV nozīmes

  1. VIP-nu jau ļoti svarīga persona

Satraukums par to, kādu jaunāko viedtālruņa modeli iegādāties vai, kā iekļūt tajā ballītē, kurā būs viss “sabiedrības krējums” spēj paņemt daudz enerģijas un nervu. Tu nepaspēji nopirkt lētās avio biļetes savam atvaļinājumam vai veikalā nebija tava iecienītā kazas siera. Cilvēkiem ir tieksme to ļoti pārdzīvot. It kā tas “ļaunums” ir sūtīts tieši tev.

  1. Karjeras kāpnes

Es sāku strādāt FedEx kā šoferis, vēlāk nonākot klientu servisā. Pēc FedEx pavadītiem gadiem devos strādāt investīciju bankā, domādams, ka šis darbs būs daudz aizraujošāks un prasīs lielāku un dažādāku smadzeņu darbību. Es kļūdījos. Pēc aizvadītiem 20 gadiem investīciju bankā, skatos atpakaļ un saprotu, ka nevienam neinteresē, kur tu esi strādājis, ja nu vienīgi tu neesi Bils Geitss vai Stīvs Džobss.

  1. Tev ir daudz draugu un “sekotāju”

Daudz labāk laiku pavadīt ir kopā ar saviem reālajiem draugiem, kuri visticamāk ir kādi 4 vai 5. Komunikācija aci pret aci sāk kļūt par tādu retumu, ka cilvēki vairs īsti nemāk komunicēt cits ar citu. Reālā komunikācija palīdz mums dzīvot ilgāk, nevis tie saņemtie n-tie “patīk” sociālajās vietnēs no cilvēkiem, kurus redzi labi ja reizi gadā.

Avots: realsimple.com

Leave a Comment