3 pārsteidzoši iemesli, kāpēc esat nabadzīgs!

Mēs visi vēlamies saņemt daudz naudas un būt bagāti. Tie cilvēki, kuri saka, ka viņi nevēlas būt bagāti, droši vien melo vai ir zināmi sarežģījumi un dziļi iesakņojušās attieksmes un pārliecības, kas ierobežo viņu vēlmi.

Tiem no mums, kuriem ir problēmas ar naudu, šie trīs vai pat viens no šiem trijiem šokējošajiem iemesliem var būt vainojams pie visa!

Mēs uzskatām, ka Visums / Dievs / Augstākais Avots mīl nabadzīgos cilvēkus un ienīst bagātus cilvēkus!

Mēs turpinām rīkoties un domāt tādā veidā, kas padara mūs nabadzīgākus, kaut arī dziļi mūsos mēs gribam būt bagāti, jo mēs uzskatām, ka Visums / Dievs / Avots mīl tos, kas ir nabadzīgi un ienīst tos, kas ir bagāti.

LASI ARĪ: Visuzticīgākie vīri, saskaņā ar Zodiaku

Tātad, mēs cenšamies darīt visu iespējamo, lai paliktu pašreizējā stāvoklī un situācijā, un mēs nepieliekam pūles, jo mēs negribam, lai Visuma / Dieva / Avota attieksme mainītos attiecībā pret mums.

Katru reizi, kad mums tiek dota iespēja palielināt savus ienākumus, mēs palaižam šo iespēju garām, jo baidāmies, ka, ja mums būs vairāk naudas, mēs būsim tālāk no Visuma / Dieva / Avota. Tomēr, protams, tas tā nav.

Mums jāatceras, ka Visums / Dievs / Avots mīl cilvēkus, kuri ir labi ziedotāji, kas nozīmē, ka vairāk naudas nozīmē vairāk naudas citiem cilvēkiem. Ja mums nav naudas, mēs nevaram dot citiem. Tas ir kā sava veida egoisms.

Ja mēs esam dāsni un laipni, pirms mēs kļūsim bagāti, tad, kad mēs kļūsim bagāti, mēs kļūsim dāsnāki un pat laipnāki. Tie cilvēki, kas ļauj naudai izmainīt, vienkārši nezina, kas ir pašdisciplīna.

Mēs nedodam ar gudrību

Dot nenozīmē tikai naudas došanu. Tātad, kādu vērtību mēs varam sniegt cilvēkiem apmaiņā pret naudas summu, ko mēs saņemsim?

LASI ARĪ: Kā jūs varat izmantot savas eņģeļu spējas?

Domājot par mūsu ienākumiem par katru mēnesi vai par īsto mērķi gada beigās, nav slikti, bet mums ir jāpievērš lielāka uzmanība vērtībai, ko mēs varam dot citiem, jo ​​tas ir svarīgāks.

Došana gudrībai tiešām nozīmē gudrības un dāsnuma kombināciju. Daudzi cilvēki vienmēr dod un pat pastāvīgi dod, un tas, kurš saņem un saņem. Saņēmējs zina, ka devējs nepārtraukti dos, tāpēc viņš vienkārši sēž, nedarot neko.

Pirms kaut ko dodam, mums jāatceras slavenā filozofa Lao Tzu citāts, kurš teica: „Dodiet cilvēkam zivi, un viņš tiks pbarots vienu dienu; Iemāciet cilvēkam ķert zivis un un viņš būs pārticis visu dzivi.”

Mēs nejūtamies bagāti

Mūsu jūtas būtiski ietekmēs to, ko mēs piesaistām mūsu dzīvē. Un būs grūti piesaistīt naudu, ja mēs nejūtamies bagātus. Kā mēs varam justies bagāti, kad mēs dzīvojam vidē, kas ir „slikta”?

Mēs, iespējams, nevaram rezervēt numurus dārgās viesnīcās, bet mēs varam noteikti pasūtīt pudelēs iepildītu ūdeni viesnīcas vestibilā, kamēr mēs noklausāmies bagāto klientu sarunās, vai arī mēs varam vienkārši staigāt un izjust mūsu vides skaistumu.

Mēs, iespējams, nevarēsim iegādāties jūsu sapņu automašīnu, bet mēs vienmēr varam doties un izmēģināt mūsu iecienītāko auto un pat justies, ka tas ir mūsu. Mēs varētu ievietot dažas fotogrāfijas par visu, ko mēs vēlētos iegādāties.

Tagad, kad mēs beidzot esam atklājuši galvenos iemeslus, kāpēc tik daudzi nabadzīgie cilvēki ir nabadzīgi un kā mēs varam mainīt visu, ir pienācis laiks sākt savu ceļojumu uz bagātību!

avots: esotericblog

COMMENTS

  • <cite class="fn">Надя</cite>

    Если тебе скучно, то я помогу справиться тебе с этим. Красивая и веселая

    Мои фоточки ню и вебкам со мной. Ссылка ниже
    http://18pops.com/?zarinna

Leave a Comment