6 iemesli, kāpēc tu jūties apjucis un pazudis

Dzīvē mums nav nekādu norādījumu. Kad mēs virzāmies uz priekšu, kļūst arvien skaidrāk, cik grūti var būt saskaņoties ar mūsu patiesajiem ceļiem, ja jūs cīnātiess ar to, lūdzu, ziniet, ka neesat vieni!

Mēs laiku pa laikam esam apjukuši, un tā apzināšanās var patiešām atvieglot sevis meklējumus.

Ir daudz iemeslu, kāpēc jūs varat justies pazuduši, un zemāk mēs sīkāk pievērsīsimies dažiem iemesliem.

LASI ARĪ: 10 darbības, lai sāktu jaunu, laimes pilnu dzīvi

Jūs apspiežat savu radošo komponentu.

Vai jūs domājat, ka esat radošs vai nē, jums kaut kādā veidā ir radošs komponents. Mums visiem tas ir. Jums ir jāmācās vadīt šo radošo daļu un patiesi atbrīvot to, ja vēlaties dzīvot ar  patieso mērķi. Jūs esat spējīgi uz daudz vairāk, nekā jūs domājat!

Jūs neklausāties savu sirdi

Tā ir viena no svarīgākajām lietām dzīvē. Ja jūs nesekojat savai sirdij, jūs atradīsiet sev pilnīgu nožēlu. Jūs nevēlaties atskatīties uz desmit gadiem un novēlēt jums darīt visu savādāk savlaicīgi. Sapņa īstenošana ir nepieciešama, lai būtu patiess!

Jūs esat fiksēts jūsu pagātnē

Šis iemesls attiecas uz lielāko daļu cilvēku. Pagātni ir ļoti grūti atlaist, bet ar to ir jācīnās. Protams, ja esat iestrēdzis pagātnē, jūs vairs nezināt, kas jūs esat.

LASI ARĪ: Kā kļūt veiksmīgam saskaņā ar Zodiaka zīmi

Jūs pārāk daudz uzmanības pievērsiet kontrolei.

Kontrole ir svarīga, bet tikai noteiktā līmenī. Dzīvē ir lietas, ko mēs nekad nevaram kontrolēt, un jums vajadzētu to saprast. Jūs nevarat darīt visu, kas atbilst izvēlētajam modelim, jo ​​dažreiz mums ir jādara kaut kas, ko mēs nekad neesam gaidījuši.

Jūs dzīvojat dzīvi, ko kāds jums uzrakstīja.

Lai gan var šķist pareizi darīt kaut ko, kas padara jūsu māti lepnu par jums, bet, ja jūs dzīvojat dzīvi, ko jūs neizvēlaties, jūs nebūsiet laimīgi. Jums nav nepieciešams ļaut citiem dzīvot jums, jūsu dzīvi. Viņiem ir sava dzīve, un jums ir jābūt tur, darot to, kas jūs padara par to, kas jūs esat.

Jums apkārt ir toksiski cilvēki

Ja jūs ieskaujat sevi ar toksiskiem cilvēkiem, jūs galu galā mēģināsiet izdomāt, kas jūs esat. Jūs nepamanīsiet lietas, kas ir svarīgas, un galu galā jūs jutīsieties, ka jūs mēģināt būt kāds, kas jūs neesat. Iesniedzot šo nepatieso “es”, jums nebūs labumu. Vienīgais veids, kā to pārvarēt, ir šķirties ar šiem toksiskajiem cilvēkiem.

avots: esotericblog

COMMENTS

  • <cite class="fn">Надя</cite>

    Молодая и привлекательная женщина ищет мужчину

    Если хочешь посмотреть на мои прелести переходи по ссылке. Там мои фоточки Ню
    http://18pops.com

  • <cite class="fn">Надя</cite>

    Если хочешь посмотреть на мои прелести переходи по ссылке. Там мои фоточки Ню
    https://18pops.com

Leave a Comment