3 spēcīgi paņēmieni, kas palīdzēs ātrāk iegūt cita cilvēka labvēlību gan mīlestībā, gan naudas lietās

Īpaši talismani

Sievietēm tādi akmeņi kā aventurīns, granāts, koraļļi, pērles un mēnessakmens ir vispiemērotākie, lai palielinātu harizmu un šarmu. Šo minerālu spēks ir lieliski apvienots ar sievietes enerģiju.

Vīriešiem  ir piemēroti akmeņi, piemēram, dzintars, karneols, rubīns, dimants un tīģera acs. Šie akmeņi ir lieliski piemēroti sievietēm, taču tie piešķir vīriešu dzimumam daudz lielāku harizmu, kas izpaužas mierā, iekšējā spēkā un garīgā izturībā.

Jūsu apģērba krāsa var darboties kā talismans. Eksperti atzīmē, ka baltas drēbes ir labākais veids, kā uz ikvienu atstāt labu pirmo iespaidu. Kombinācija ar melno var palīdzēt, ja satiekoties nepieciešams likt cilvēkam uzticēties.

Papildu padomi

Izraidīt optimismu . Tas ir ļoti svarīgi, jo optimistiski noskaņoti cilvēki pārraida pozitīvu enerģiju, ko tver citi un pārvērš savās līdzjūtībās. Ja nemitīgi nokārsi degunu un dalīsies problēmās ar citiem, tas ne pie kā laba nenovedīs. Cilvēki nevēlas atrasties negatīvas enerģijas avota tuvumā. Nevajag būt šim avotam, vaimanāt un sūdzēties par dzīvi. Tāpat neesiet aizkaitināms.

Lasi arī: Naudas Mēness kalendārs augustam: izmantojiet, lai neciestu no nabadzības un naudas zudumiem!

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 24. līdz 30. jūlijam: dažiem noteikti jāuzmanās no krāpniekiem!

Klausieties cilvēku un nepārtrauciet viņu . Ļaujiet personai iekļūt jūsu biolaukā. Kad mēs ieklausāmies kādā un ļaujam cilvēkam pilnībā atvērties, mēs ļaujam viņam sajust mūsu enerģiju. Tiek radīta īpaša saikne, ko sajūt sarunu biedrs. Ja jūs enerģētiskā līmenī runājat daudz vairāk nekā sarunu biedrs, viņš to var uztvert kā mēģinājumu izlauzties cauri savai aizsardzībai un bez klauvēšanas ielauzties personīgajā telpā.

Pašpārliecinātība . Ikviens, kurš domā, ka viņu spējas atstāt iespaidu ir nulle, patiešām cietīs neveiksmi. Lai attīstītu pārliecību, jums vairāk jāsazinās ar cilvēkiem, jāuzrauga jūsu veselība un izskats. Vesels, savu ķermeni un sevi kopumā cienošs cilvēks ir spēcīgs magnēts, pie kura velk visus, kas vēlas līdzināties viņam. Kļūsti par tādu magnētu, ka cilvēki tevi mīl un apbrīno.

Nebaidieties lūgt cilvēkiem lietas. Nelieli lūgumi palīdz cilvēkiem tuvināties. Pats galvenais, lai tiktu izpildīti arī abpusējie lūgumi, jo nevienam nepatīk neslēpti un augstprātīgi egoisti. Viņi vienkārši atsvešina apkārtējos.

Ne visi piedzimst harizmātiski un burvīgi, bet katram cilvēkam ir iespēja par tādiem kļūt. Spēcīga vēlme un nepārtraukts darbs pie sevis ir panākumu atslēga.

Leave a Comment