Zinātne un numeroloģija par naudas pievilcību: krāsas, kas piesaista bagātību un veiksmi tieši tev

Jūs varat tikt galā ar finansiālām grūtībām un ienest dzīvē labklājību ne tikai ar talismanu palīdzību, bet arī izmantojot noteiktus krāsu toņus. Ar numeroloģijas palīdzību katrs var izskaitļot savu personīgo veiksmes krāsu, kas palīdzēs kļūt finansiāli neatkarīgam.

Nav grūti individuāli noteikt krāsu, kas nes finansiālo labklājību. Eksperti iesaka veikt aprēķinu, kas sniegs skaidru izpratni par to, kāda krāsa kontrolē jūsu materiālo bagātību un kā tieši tā jāizmanto, lai nauda nepaietu garām.

Piemēram, dzimšanas datums: 11/07/1985: 7 + 1 + 1 +1 + 9 + 8 + 5 = 32. Iegūtais divciparu skaitlis tiek pievienots vēlreiz, lai iegūtu vienu ciparu: = 3 + 2 = 5. Zemāk esošajā aprakstā ikviens atradīs ieteikumus, kas palīdzēs piesaistīt naudu dzīvei ar noteiktas nokrāsas palīdzību.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 24. līdz 30. jūlijam: dažiem noteikti jāuzmanās no krāpniekiem!

Lasi arī: Naudas Mēness kalendārs augustam: izmantojiet, lai neciestu no nabadzības un naudas zudumiem!

Kā piesaistīt naudu ar krāsu

Katrai krāsai ir daudz toņu, un, lai iedzīvinātu naudu, varat izmantot gandrīz visu paleti. Tomēr neaizmirstiet, ka talismanus vislabāk var izgatavot tieši tajās krāsās, kādas iesaka numeroloģijas zinātne. Apģērbā ir pieļaujamas variācijas. Labākie talismani būs dabīgie akmeņi, kurus var pieskaņot pēc krāsas un izmantot kā dekorācijas. Mijiedarbojoties ar cilvēka enerģiju, tie palīdzēs ieviest dzīvē nepieciešamās izmaiņas un nepalaidīs garām iespēju  piesaistīt naudas enerģiju .

1. Balta krāsa. Minerāli-talismani: pērles, baltais ahāts, mēnessakmens. Baltā krāsa tiek uzskatīta par sākuma krāsu. Lai piesaistītu naudu, šī krāsa ir jāizmanto apģērbā un darba vietas dizainā. Baltie elementi jūsu drēbju skapī un aksesuāros palīdzēs jums koncentrēties un sākt ceļu uz bagātību caur jaunām idejām un personīga biznesa uzsākšanu .

2. Dzeltena krāsa. Talismanu minerāli: safīrs, topāzs, citrīns. Dzeltenās nokrāsas tiek izmantotas apģērbā, lai piesaistītu ātrus ienākumus. Šī krāsa nes veiksmi tiem, kuri spēj atpazīt likteņa zīmes un uzticēties intuīcijai. Smilšu krāsas maks būtu piemērots tiem, kam ir grūti ietaupīt naudu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment