3 veidi, kā “neiestrēgt” savā darbā

  1. Kļūsti par “rīta cilvēku”

Vairāki zinātniskie pētījumi ir apliecinājuši, ka rītam piemīt sava maģija, kad viss šķiet labāks un patīkamāks. Jo vairāk lēmumu cilvēki pieņem dienas gaitā, jo vairāk viņi atsaka piedāvājumiem un idejām dienas beigās. Ja tu vēlies kaut ko lūgt savam priekšniekam, dari to no rīta. Viņš būs labākā garastāvoklī un arī saules stari palīdz uzlabot omu.

  1. Redzi mežu, ne tikai koku

Paplašini savu redzējumu. Apskati un saproti, kas notiek tev apkārt. Tu kļūsi mierīgāks, bet uzmanīgāks. Paskaties “uz lielāku bildi”, kas tev palīdzēs saprast situācijas īstos apmērus un varbūt nekas tik traki nemaz neizskatījās, kā tev sākumā likās.

  1. Izdari lēcienu

Daudzi cilvēki runā par to, cik viņu darbs ir slikts un cik ļoti viņi to neizbauda, bet patiesībā, viņi paši neko nedara lietas labā. 46% no cilvēkiem, kuri ir gribējuši mainīt savu darba vietu, nav veikuši nekādas konkrētas darbības, lai iesāktu šo procesu. Sāc ar vienkāršu cilvēku iepazīšanu. Aizej iedzert kafiju ar kādu, kuru tu ne visai labi pazīsti. Iepazīsties ar cilvēkiem, kuri tev varētu arī palīdzēt kāpt pa karjeras kāpnēm.

Avots: realsimple.com

Leave a Comment