Kā ātri notievēt, jeb 30 padomi tauku sadedzināšanai (1. daļa)

6) Kā ātri notievēt: Lēnāk

Apēdiet brokastīs “lēnos” ogļhidrātus, piemēram, divas rupjā maluma miltu tostermaizes  vai porciju auzu pārslu putru. Lēnie ogļhidrāti nepaaugstina insulīna līmeni , kas atbild par tauku rezervju uzkrāšanu. Ja insulīns ir zems, tad ogļhidrātu metabolisms palēninās, bet tauki- palielinās. To glābj glikoigēns treniņos un paātrina atjaunošanos. Bez tam, graudaugi satur šķiedrvielas, kas palīdz atbrīvoties no taukiem un nomāc apetīti.

 

7) Kā ātri notievēt: Puse greipfrūta

Apēdiet brokastīs pusīti greipfrūta. Tā sula palīdz atbrīvoties no taukiem, samazinot insulīna līmeni un pateicoties C vitamīna iedarbībai. Pētījums pierādīja, ka tie, kas brokastīs apēda pusīti greipfrūta, spēja sadedzināt par 1,5 reizes vairāk tauku 3 mēnešu laikā, salīdzinot ar otru grupu. Otrās brokastis

 

8) Kā ātri notievēt: Auzu pārslas rullē

Pāris stundas pēc pirmajām brokastīm laiks ēst otrās. Atceraties, ka uzņemt pārtiku vajag ik pēc 2-3 stundām. Kādēļ? Biežās ēšanas režīms paātrina organismā notiekošos procesus, ieskaitot tauku sadedzināšanu. Tādēļ, lai notievētu, vajag ēst 6-8 reizes dienā. Laiks atkal ēst auzu pārslu biezputru. Jums nepieciešamas parastās auzu pārslas, vārītas ūdenī bez saldinātājiem un aromatizatoriem.

 

9) Kā ātri notievēt: Mazliet mājas siera

Pārtikas uzņemšanu nevar saukt par pilnvērtīgu, ja tajā nav proteīnu, tādēļ auzu pārslām pievienojiet mājas sieru. Šis burvīgais produkts satur ap 28g olbaltumvielu uz tasi, pie tam kazeīnu olbaltumvielas, kas paātrina muskuļu masas augšanu un nomāc apetīti. Labāk izvēlēties sieru ar mazu tauku saturu (ne vairāk kā 1% ).

Lasi arī: 30 padomi tauku sadedzināšanai (2. daļa)

 

10) Kā ātri notievēt: Ūdens

Starp ēdienreizēm izdzeriet 2 krūzes auksta ūdens. Kā rāda pētījumi, šāda metode paātrina vielmaiņu 25-30% stundas laikā. Toties dehidrācija, tieši otrādāk bremzē tauku sadegšanu. Ūdens lietošanai (parasts, bez  piedevām) ir svarīga nozīme. Neaizmirstiet par to, ja vēlaties atbrīvoties no taukiem!’Pusdienlaiks/ treniņš.

Ja jums ir svarīgi notievēt un strauji zaudēt lieko svaru, tad jums noteikti būs interesants arī raksts par to, kādus dzērienus lietot, lai notievētu!  Ja regulāri lietosiet šos dzērienus, noteikti spēsiet nomest lieko svaru! Lai lasīti rakstu, spied ŠEIT!

Turpinājumu lasi rīt!

COMMENTS

Leave a Comment