4 situācijas, kurās ir īpaši svarīgi sadzirdēt savu iekšējo balsi

Katram no mums ir intuīcija. Dažiem cilvēkiem tas palīdz vairāk nekā citiem. Lieta ir tāda, ka sestā maņa ne vienmēr darbojas vienādi: noteiktās situācijās tā mums vairāk palīdz. Speciālisti jums pateiks, kādas ir šīs situācijas.

Ikvienam no mums ir jāiemācās  uzticēties iekšējai balsij, taču dariet to nevis akli, bet gan ņemot vērā apstākļus. Neaizmirstiet, ka ne viss pasaulē notiek saskaņā ar noteikumiem, ne visu var paredzēt. Tieši šādās situācijās palīgā nāk intuīcija, ko sauc arī par trešo aci .

Kad tev draud briesmas

Šādos periodos, kā liecina pētījumi un aptaujas, sestā maņa izglābj milzīgu skaitu cilvēku. Kad jūtam, ka kaut kas noiet greizi, mums jāatceras par intuīciju. Piemēram, tas bieži attiecas uz finanšu sektoru. Daudzi cilvēki, kurus šarlatāni ir apmānījuši, saka, ka jutuši vajadzību atkāpties.

Šeit būtība ir ne tikai pieredzē, bet arī pašā Visumā: Visums vienmēr cenšas glābt visus cilvēkus no nepatikšanām. Viņa ar intuīcijas palīdzību brīdina pat bēdīgi slavenos noziedzniekus.

Kad dzīve apstājās

Gadās, ka dzīvē pienāk ļoti grūts periods, kad gribas visu mainīt, bet tas neizdodas. Piemēram, jūs nevarat atrast darbu, dvēseles palīgu, jūs nevarat sasniegt dažus svarīgus mērķus.

Lasi arī: 4 visbīstamākās dienas 2023. gada augustā: daudziem var rasties liktenīgas problēmas

Lasi arī: Kā dzīvokļa numurs ietekmē ģimenes bagātību un labklājību

Ja situācija šķiet bezcerīga un cerības uz labāko ir zudušas, ir pienācis laiks ieslēgt savu intuīciju. Bezcerīgās situācijās mums vienkārši neatliek nekas cits kā uzticēties savai sirdij, un bieži vien šī uzticēšanās ir pamatota.

Kad tu dari to, kas tev patīk

Arī savās mīļākajās lietās bieži vien ir jāieklausās sestajā maņā. Bet atcerieties, ka klausīšanās un akla sekošana ir divas dažādas lietas. Ja ir kāds bizness, kurā esi profesionāls, tajā ļoti svarīga ir arī intuīcija, taču nevajag tai veltīt maksimālu uzmanību.

Fakts ir tāds, ka gadījumos, kad viņi ir īsti profesionāļi, cilvēki bieži pārāk ilgi paļaujas uz pieredzi un tāpēc pieļauj kļūdas. Vienmēr jāieklausās savā sirdsbalsī. Šādās situācijās intuīcija ir pieredzes atbalsis, ko pastiprina Visuma enerģija.

Ja intuīcija un pieredze mijiedarbojas, viss ir kārtībā. Eksperti iesaka neklausīties savā iekšējā balsī, ja šajā jomā nav zināšanu. 

Mīlestības dilemmas

Eksperti bioenerģijas jomā iesaka paļauties uz intuīciju, kad runa ir par mīlestību. Ja, piemēram, jāizdara izvēle, vai piedot cilvēkam vai nepiedot viņa aizvainojumu, var vērsties pēc palīdzības pie savas sirds balss. Pat ja kādam nav pieredzes attiecībās, viņam tomēr jāieklausās savā sestajā maņā. Iemesls ir vienkāršs: ja izvēlaties par labu loģikai, varat to daudz vairāk nožēlot.

Jā, mēs joprojām vienmēr domājam par to, kas notiktu, ja mēs rīkotos citādi. Mazliet nožēlas vienmēr ir klāt – tāda ir cilvēka daba. Bet ir svarīgi atcerēties, ka nožēla būs daudz spēcīgāka, ja mēs rīkosimies ar sirds piedošanu.

Atcerieties, ka intuīciju var attīstīt. Ja jums ir vājums, izmantojiet trīs ikdienas vingrinājumusmeditāciju sestās maņas uzlabošanai un īpašus talismanus.

Leave a Comment