Kā dzīvokļa numurs ietekmē ģimenes bagātību un labklājību

Numerologi atzīmē, ka dzīvokļa numurs ir tieši saistīts ar finanšu plūsmām un katra tajā dzīvojošā veiksmi. Eksperti runāja par to, ko var nozīmēt jūsu dzīvokļa numurs.

Daudzi cilvēki izmanto finanšu talismanus, nepieņemot, ka viņu pašu dzīvokļa numurs var būt šāds talismans. Cipariem ir milzīga ietekme uz visu, kas mums ir dārgs, kā arī uz mums pašiem.

Numeroloģiskie aprēķini

Zinātne par skaitļu enerģiju darbojas tikai ar skaitļiem no 1 līdz 9. Ja jūsu dzīvoklī ir kāds no šiem skaitļiem, jums nav jāveic nekādi aprēķini. Sākot no skaitļa 10, dzīvokļa numurs būs jāpārvērš par skaitli no 1 līdz 9. Lai to izdarītu, jāsaskaita visi šī skaitļa cipari.

Lasi arī: Tamāra Globa pastāstīja, ko pēdējais vasaras mēnesis sagatavojis visām zvaigžņu zīmēm

Lasi arī: Kā uzzināt savu iepriekšējo dzīvi saskaņā ar dzimšanas datumu

Piemēram, ja jums ir dzīvoklis numurs 12, tad 1+2=3. Jūsu likteņa skaitlis ir trīs. Ja jūsu skaitlis ir 59, saskaitot skaitļus, jūs iegūstat 5+9=14. Šajā gadījumā jums atkal jāsaskaita 1 + 4 = 5. Kad esat saņēmis skaitli no 1 līdz 9, tas ir jāatšifrē.

Dzīvokļa numura atšifrēšana

Viens. Ja jūsu dzīvoklim ir numurs 1 vai šis skaitlis tika iegūts aprēķinu laikā, tas nozīmē, ka jums ir liela finansiāla veiksme. Cilvēks vairo bagātību, bet ne tieši, bet ar Visuma mēģinājumiem palīdzēt cilvēkiem jaunos centienos. Šis skaitlis dod spēcīgu impulsu, žēl strādāt un sasniegt ko jaunu.

Divi . Šis ir neitrāls skaitlis, lai gan dažās situācijās šāds dzīvokļa numurs var noderēt. Piemēram, ja cilvēks ir ārštata darbinieks un strādā no mājām, deuce viņam palīdzēs koncentrēties uz biznesu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment