Zvaigžņu prognoze 2023. gada 27. janvārim

Auns

Šodien sirdslietām ir jāpievērš uzmanība. Uzaiciniet savu dvēseles radinieku pastaigā vai uz restorānu, vai sakārtojiet “romantiku” mājās. Un, ja joprojām esat viens, beidzot rakstiet personai, kuru jau ilgu laiku esat pamanījuši iepazīšanās vietnē / sociālajā tīklā, atbildiet tiem, kas jums atstāja ziņojumus. Starp šiem cilvēkiem ir kāds, ar kuru vēlaties turpināt saziņu, un vēlme būs abpusēja.

Vērsis

Līdz nedēļas beigām nogurums var likt par sevi manīt, jutīsies iztukšots. Vajag atpūsties, bet ne uz dīvāna! Dodiet priekšroku aktīvai atpūtai, apmeklējiet baseinu, tenisa kortu vai slidotavu. Vai arī varat doties garā pastaigā.

Dvīņi

Sāciet plānot savus izdevumus. Pēdējā laikā neapdomīgi tērējat naudu, un, ja tā turpināsies, radīsies finansiālas grūtības. Padomājiet par to, kas jums patiešām ir vajadzīgs tagad un kādus pirkumus varat atlikt.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023. gada februārim

Vēzis

Attiecībās ar otro pusīti var rasties zināma spriedze. Esiet gatavs kompromisam, pretējā gadījumā nevar izvairīties no ilgstoša un sāpīga konflikta. Un neprecētajiem Vēžiem labāk nelikt lielas cerības uz veco saišu atjaunošanu, ja pēkšņi parādās bijušais partneris ar bēdīgi slavenajiem vārdiem “Kā tev klājas?”. Viņam vienkārši ir garlaicīgi vai viņš vēlas justies pārliecinātāks, ka jūs ātri reaģējāt un šķiet gatavs spert soli uz priekšu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment