5 kļūdas, ko sievietes pieļauj pirmajā randiņā: nekad to nedari, citādi paliksi viena

Jūs aizmirstat flirtēt

Attiecību speciālists iesaka sievietēm pirmajā randiņā atcerēties izrādīt vīrietim simpātijas. Ja vīrietis jums patīk, neaizmirstiet skatīties viņam acīs, jokot un smaidīt.

“Ja jūs nedarāt šīs lietas, tas ir, it kā jūs būtu atnākusi uz biznesa tikšanos. Tieši tā dara daudzas sievietes. Viņas paliek lietišķā režīmā, tā vietā, lai būtu koķetas un jautras,” viņš uzskata.

Jūs aizmirstat par pieskārieniem

Eksperts norādīja, ka runa nav par atklātu pieskārienu, bet gan par uzmanības izrādīšanu. Ja jūs uzvedīsieties atturīgi, vīrietis to jutīs. Un tad randiņa veiksme būs zem lielas jautājuma zīmes.

“Pieskarieties viņa rokām vai plecam pastaigas laikā. Pieskāriens vīrietim ir tikai jauks un smalks veids, kā parādīt, ka esi ieinteresēta,” stāsta iepazīšanās treneris.

Jūs nerunājat par otro randiņu

Vīrietis var nesaprast, vai jūs vēlaties ar viņu atkal tikties, ja viņš nedzird mājienus. Eksperts iesaka “pabakstīt” savu partneri, lai izteiktu ieteikumus. Nebaidies parādīt, ka esi ieinteresēta attiecību attīstībā.

“Teiksim, jūs sarunājaties vakariņu laikā, un viņš piemin savu mīļāko grupu. Tā vietā, lai vienkārši pateiktu, ka jums patīk šīs grupas mūzika, pasakiet kaut ko līdzīgu: “Es domāju, ka viņi drīzumā šeit ieradīsies ar koncertu. To pateicis, vīrietis, visticamāk, atbildēs kaut ko līdzīgu: “Ja viņi drīzumā šeit spēlēs, mēs ar tevi iesim,” sacīja eksperts.

 

Leave a Comment