5 lietas, ko dara vīrieši pirms attiecību pārtraukšanas

Var būt grūti sakārtot attiecības, īpaši, ja notiek dīvainas un satraucošas lietas. Piemēram, partneris sācis distancēties un tajā pašā laikā klusē. Iemesli var būt dažādi, taču ir skaidri zvani, kas liecina par attiecību nenovēršamu izjukšanu.

Ko vīrieši dara pirms attiecību pārtraukšanas, stāsta psiholoģes Marta Karasera.

Saziņas samazināšanās

Viena no pirmajām pazīmēm, kas liecina, ka vīrietis ir sācis atkāpties, ir jūtama saziņas samazināšanās. Sarunas var kļūt īsākas un mazāk saistošas, viņš nedeg vēlmē dalīties domās un sajūtās. Saziņa ir attiecību dzīvības avots, un, ja tā samazinās, tas bieži vien ir pirms emocionālas vai fiziskas atsvešināšanās.

Viņš nevēlas pavadīt laiku kopā

Vīrietis, kurš domā par attiecību pārtraukšanas iespēju, var zaudēt interesi par kopīgu izklaidi un vispār – laika pavadīšanu kopā. Viņš var atteikties no iepriekš patīkamām aktivitātēm, atrast iemeslus, lai paliktu mājās, vai dot priekšroku draugu kompānijai. Šāda prioritāšu maiņa norāda uz vēlmi pēc lielākas telpas, un tā var liecināt par dziļākām problēmām jūsu attiecībās.

Izvairās no nākotnes plānu veidošanas

Kopīga nākotnes apspriešana un plānu veidošana ir labu un harmonisku attiecību rādītājs. Tomēr, kad vīrietis sāk atturēties no šādām tēmām, viņš sāk izvairīties runāt par nākotnes notikumiem vai saistībām. Izvairīšanās var būt saistīta ar nedrošību par attiecību nākotni vai nevēlēšanos vēl vairāk saistīties ar partneri.

Lasi vēl: Mitrs vai sauss, auksts vai karsts: kādām jābūt kaķa purniņam

Emocionālā atsvešinātība

Šī atsvešinātība ir svarīgs brīdinājuma signāls, ka vīrietis domā par attiecību pārtraukšanu. Šī atsvešinātība var izpausties kā vienaldzība pret partnera jūtām, empātijas trūkums vai nevēlēšanās sniegt emocionālu atbalstu. Kad emocionālā saikne sāk vājināties, ļoti bieži tā ir zīme, kas liecina par izstāšanos no attiecībām.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 53%

0%

Pieķeršanās un intimitātes izmaiņas

Fiziskās pieķeršanās un intimitātes samazināšanās var būt skaidra zīme, ka vīrietis distancējas. Tas var izpausties kā skūpstu, apskāvienu, u. tml. lietu trūkums. Fiziskā intimitāte ir emocionālās tuvības izpausme, un izmaiņas šajā jomā bieži atspoguļo partnera dziļāku emocionālo atsvešinātību.

 

 

Leave a Comment