Horoskops 2023. gada 12. jūnijam: esiet uzmanīgi ar komunikāciju!

Auns

Šīs nedēļas laikā Auniem ne reizi vien nāksies pārsteigt, cik ļoti pret viņiem ir noskaņoti apkārtējie. Jūs dzirdēsiet daudz glaimojošu atsauksmju par sevi, un tas ievērojami uzlabos jūsu garastāvokli un paaugstinās pašcieņu. Taču neesiet augstprātīgi un neizmantojiet labo attieksmi pret sevi ļaunprātīgi, pretējā gadījumā situācija mainīsies!

Vērsis

Šonedēļ lietu centrā būs Vērsis. Citiem būs nepieciešama jūsu palīdzība, atbalsts, palīdzība vai gudrs padoms. Nepalaid garām iespēju nostiprināt savu reputāciju, bet esi uzmanīgs ar solījumiem, nemierini cilvēkus veltīgi!

Lasi arī: Merilina Kerro nosauca amuletus katram Zvaigžņu zīmes pārstāvim: šie amuleti palīdzēs gūt panākumus

Lasi arī: Planētu tranzīti: kāda būs Venēras ietekme Lauvā no 2023. gada 5. jūnija līdz 8. oktobrim – esiet gatavi uz visu!

Dvīņi

Dvīņiem šonedēļ ir daudz darāmā. Mēģiniet jau iepriekš sastādīt uzdevumu sarakstu, nosakot augstākās prioritātes, un plānojiet savas aktivitātes tā, lai noteikti varētu visu. Bet neaizmirstiet atlicināt laiku atpūtai, pretējā gadījumā līdz nedēļas nogalei sajutīsiet sabrukumu.

Vēzis

Šonedēļ Vēža pretošanās spējas samazinās, un tev būs grūti pretoties kāda aktīvam spiedienam. Lai neuzņemtos nevajadzīgas saistības, mēģiniet izvairīties no saziņas ar cilvēkiem, kas darbojas pēc principa “es pie durvīm un es pie loga”.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment