5 lietas sievietes garderobē, kas 2024.gadā izgājušas no modes, liek sievietei izskatīties bezgaumīgai un vecākai par saviem gadiem

3. Biezas, adītas kleitas

Foto – Pexels

Līdzīgs stāsts kā ar biezajām, adītajām zeķbiksēm ir arī ar adītajām kleitām. Jā, ir jauki, ka tās ir siltas un ziemā ļauj justies omulīgi, tomēr būsim godīgi – vizuāli tās sievietei iedod vismaz 5 gadus plusā un liek vēl izskatīties vecmodīgai. 2024.gada pavasarī priekšroku dodiet garam džemperim ar iespējami “gludāku” rakstu – nekādas pīnes vai rupjš adījums! Labi izskatīsies arī trikotāžas kleitiņas ar augsto apkakli – arī ērti un silti, starp citu!

4. Kažoki

Foto – Pexels

Kažoki – dārgi, lēti, gari, īsi – tie ir morāli novecojuši. Un ir vienalga, cik tie maksā. Modē ir palikušas vien mākslīgās kažokādas īsās jaciņas, kuru faktūra turklāt neatgādina kažoku, bet kaut ko stipri “stilizētu”. Ja esat no salīgajām sievietēm, ieteicams izvēlēties labas kvalitātes klasisku vilnas mēteli, bet ne kažoku.

Lasi vēl: Pilnmēness martā: no kā speciālisti brīdina uzmanīties un kā tas tevi ietekmēs saskaņā ar tavu Zvaigžņu zīmi?

5. Apavi ar liekiem “bļembukiem”

Foto – Pexels

Jā, pirms dažiem mēnešiem modē bija apavi, kas ir izgreznoti ar ķēdītēm, sprādzēm, lieliem, krāsainiem logotipiem, apdrukām, mākslīgajām pērlēm, akmeņiem, kažokādas elementiem utt. Pavasarī šis nevis jums palīdzēs, bet apgrūtinās – šādi apavi no modes ir izgājuši. Izvēlēties apavus bez liekiem “bļembukiem” vai ar minimāliem elementiem.

Leave a Comment