5 lietas sievietes garderobē, kas 2024.gadā izgājušas no modes, liek sievietei izskatīties bezgaumīgai un vecākai par saviem gadiem

Foto – Pexels

Ziema tuvojas noslēgumam, tāpēc ir pienācis laiks izkravāt uzmanīgi savu garderobi un noskaidrot, kuras lietas ir zaudējušas savu aktualitāti. Jo, kā izrādās, dažas no tām ne tikai vairs nav modernas, bet pat ir “kaitīgas”, lai tās pat turētu skapī.

Ir pienācis īstais brīdis padomāt par jaunumiem un iegādāties tādu apģērbu, kas būs modē šajā pavasarī. Tomēr, pirms ķerties klāt jaunumiem, vispirms jāsaprot – kas ir tās lietas, no kurām būtu pēdējais laiks atbrīvoties un bez žēlastības no tām atvadīties.

2024. gada ziema lielākoties pārsteidza ar lakonisku stilu un modes dizaineri atteicās no spilgtiem, izteiksmīgiem rakstiem un ornamentiem. Tomēr ir pienācis pavasaris un arī modes pasaulē ir jaunas vēsmas. Bet, lai nepadarītu sevi smieklīgu citu acīs, ir jāzina, kuras lietas ir patiešām novecojušas un vismaz tuvākajos gados modē vairs neatgriezīsies. Turklāt, ja jūs vēl iedomāsieties tādas uzvilkt, komplimentus diez vai sagaidīsiet…

Izpildi šo testu!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 53%

0%

Tamdēļ labāk tādas situācijas nepiedzīvot! Noskaidrosim, kas ir tas, kas no skapja ir jāizsviež!

1. “Adītas” zeķbikses

Foto – Pexels

Adītas, siltas zeķbikses rupjā rakstā bija populāras pirms dažiem gadiem un varēja “iztikt” vēl arī šajā ziemā, kad tās valkājāt tad, kad ārā bija lieli mīnusi. Tagad šādas zeķbikses vairs nav modē. Ja jūs esat viena no tām sievietēm, kam vienmēr un visur salst, veikalos ir pieejamas jaunās paaudzes zeķbikses, kas izskatās gluži kā ierastas ikdienas zeķbikses, tomēr tām ir siltinājums. Bet, ja jums nepatīk tādas, piemēram, biezā, sintētiskā materiāla dēļ, labāk tad izvēlēties bikses – jums būs silti un nebūs jāuztraucas par to, ka izskatāties vecmodīgi.

2. Kardigans ar atlokiem

Foto – Pexels

Ieraugot šāda stila kardiganu, uzreiz tas asociējas ar vecmāmiņām un šādas jakas pat sāk smaržot (pat, ja nesmaržo), pēc naftalīna. Tas ir patiesi novecojis modelis, kas vēl papildus visam, jebkuru sievieti padara vecāku par viņas patieso vecumu. Esat mierīga – tuvākajos gados lielas, platas jakas ar atlokiem modē nenāks.

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Leave a Comment