5 neparasti tējas maisiņu izmantošanas veidi

Tēja – apbrīnojams dzēriens, kura garšu gribas izbaudīt vairāk nekā vienu reizi. Parasti, izlietojuši maisiņu, steidzam izmest uz atkritumu urnu, pat neaizdomājoties par to, ka ar tā palīdzību var ietaupīt naudu, laiku un pūles.

Ja mājās gatavojat tēju maisiņos, nesteidzieties tos izmest – izlasiet mūsu padomus un mēģiniet tos īstenot praksē!

Gaļas garšvielas

Nepareizi pagatavota gaļa kļūst ļoti cieta. Lai gaļa būtu mīksta un sulīga, pietiek gaļu marinēt, izmantojot tējas maisiņu. Šādā gadījumā ēdiens iznāk pikants un ļoti garšīgs.

Acu apsārtuma mazināšana

No miega trūkuma no rīta acis pietūkst un apsarkst. Un, ja visu nakti raudājāt, bet no rīta vajag izskatīties kā lellei, iemērciet 2 maisiņus ledus ūdenī un uzklājiet tos uz acīm kā kompreses. Tēja palīdz atjaunot ādu, mazinās apsārtumu un pietūkumu, kā arī piešķirs acīm skaistu mirdzumu.

Universāls attīrošs līdzeklis

Tikai retais zina, bet tēja ātri un efektīvi cīnās ar netīrumiem un taukiem uz spoguļiem, lamināta, linoleja, parketa un koka mēbelēm. Tikai neaizmirstiet noslaucīt virsmas sausas ar sausiem maisiņiem. Pretējā gadījumā traipi jau būs no tējas.

Lasi vēl: 5 lietas, ko dara vīrieši pirms attiecību pārtraukšanas

Palīdzība mutes dobuma problēmu gadījumā

Ja mutē ir nelielas brūces vai čūlas, ar tējas maisiņu varat palīdzēt tām ātrāk sadzīt. Iemērciet maisiņu ūdenī un sakodiet to ar zobiem tā, lai tēja nokļūtu uz sāpīgās vietas. Tas palīdzēs mazināt sāpes un paātrinās uzlabošanās procesu.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 53%

0%

Augu mēslojums

Izlietotie tējas maisiņi var būt lielisks mēslojums istabas augiem, vienkārši sajaucot tējas lapas ar augsni.

Ja jums ir kāds pārbaudīts un neparasts tējas maisiņu izmantošanas veids – dalieties ar to komentāros un neaizmirstiet par to pastāstīt saviem draugiem!

 

 

Leave a Comment