5 no visbīstamākajām dienām 2019. gada aprīlī

17. aprīlis – vientulības diena

Jebkura saskare ar cilvēkiem var radīt lielas problēmas, bet ne tikai tāpēc, ka pieaugošais Mēness būs Jaunavas zīmē. Mēness būs opozīcijā ar Venēru, kas radīs problēmas mīlestības sfērā. Šis aspekts inficēs cilvēkus ar zemu pašcieņu un palielinātu nogurumu, tāpēc fiziskajam darbam būs vajadzīgs liels enerģijas daudzums.

LASI ARĪ: Balto tauriņu garīgā nozīme

Astrologi iesaka neizlikt savas problēmas publiskā apspriedē un nestrīdēties ar citiem cilvēkiem sabiedrībā. Ir nepieciešams piesargāties no komunikācijas ar  enerģijas vampīriem, jo viņi neatstās jūsu labo noskaņu un akmeni uz akmens. Esiet pašpietiekami, bet neparādiet savu neuzticību.

19. aprīlis – Pilnmēness

19. aprīļa Pilmeness Svaros būs diezgan bīstams. Gaisa elements un palielināta Mēness aktivitāte neradīs daudz problēmu, bet šajā dienā Mēness atradīsies pretstatā Saulei. Šāds konflikts starp divām spēcīgākajām enerģijām negatīvi ietekmēs lielāko daļu ikdienas aktivitāšu. Astrologi un eksperti stingri iesaka neriskēt 19.aprīlī.

Šajā dienā ieteicams nevērsties uz nolaidības ceļu. Ir nepieciešams darīt visu konsekventi, bez steigas. Nav vērts provocēt cilvēkus apkārt, labāk ir pēc iespējas būt draudzīgākiem. Pretējā gadījumā var rasties melnā līnija.

LASI ARĪ: 6 zodiaka zīmes, ar kurām ir visgrūtāk manipulēt!

28. aprīlis – radošās stagnācijas diena

Jaunas idejas 28. aprīlī apmeklēs tikai dažus. Problēmu, kas saistīta ar domāšanu ārpus rāmjiem un rast risinājumus, radīs konflikts starp dilstošo Mēnesi un Ūdensvīru. Mēness klātbūtne sekstilā ar Jupiteru pielies eļļu ugunij. Šis aspekts radīs vēl lielākas problēmas intelektuālā darbā.

Līdztekus problēmām biznesa sfērā šajā dienā ir iespējamas arī problēmas mīlestības jomā. Mēs runājam par tiem cilvēkiem, kas meklē otro pusi. Atstāt pozitīvu iespaidu uz svešinieku būs daudz grūtāk. Nemēģiniet pārsteigt cilvēkus: astrologi iesaka koncentrēties uz komunikāciju ar draugiem un ģimeni.

avots: dailyhoro

Leave a Comment