5 sliktākie un smieklīgākie seksa padomi sievietēm no sieviešu žurnāliem

Lielākoties sieviešu žurnāli ir pilni ar padomiem, kā sievietes var uzlabot savu izskatu, figūru un kā, protams, pievilināt/iegūt/apmierināt savu sapņu vīrieti. Ļoti dāsni vienus no muļķīgākajiem padomiem sniedz tieši žurnāls Cosmoplitan, kas ir arī viens no iecienītākajiem sieviešu žurnāliem Latvijā.

Te, lūk, būs “fantastiski” ieteikumi, kā to darīt.

“Paņem viņa locekli vienā rokā, bet ar otru to iepļaukā. Tas ir jādara līdzīgi kā tenisa spēlē atsitot bumbiņu. Nebaidies viņam arī viegli kniebt dažādās dzimumorgāna daļās. Daudzas sievietes pieļauj lielu kļūtu, esot pārāk maigas.”

“Paņem dakšiņu un spied to uz ādas, necaurdurot to. Dari to dažādās ķermeņa daļās- viņa dibenā, vaigos, augšstilbā- kur vien tev ienāk prātā.”

“Paņem savu lielo matu suku un gaidi, kad vīrietis kāps ārā no dušas. Kad viņš būs tikko izkāpis no tās, tad meties viņam virsū un iepļaukā viņa ķermeni ar suku. Slapja āda ir daudz jutīgāka.”

“Ļauj viņam ietīt savu torsu plastikāta plēvītē. Absorbētie pieskārieni būs daudz citādāki, bet sajūtas būs nepārspējamas!”

“Ir vasaras sezona! Ļauj arī savam vīrietim to sajust, sniedzot viņam vasarīgu orālo seksu. Kā to izdarīt? Baudpilni apēd mango augli un tad sāc viņu orāli apmierināt!”

Avots: i1000.co.uk

COMMENTS

  • <cite class="fn">Inese</cite>

    Gribētu zināt, kuras duras vispār lasa tos visu žurnālus sākot ar “cosmopolitan”!

  • <cite class="fn">sos</cite>

    žurnaļugas nezin ,kādus stulbumus izdomāt lai tik tiktu pirkts vai lasīts viņu stulbums.
    vajadzētu vispār aizliegt tādus stulbumus publicēt. UN MĒS VĒL BRĪNAMIES KA RODAS DAŽĀDI IZVIRTUĻI ,PEDIŅI UN CILVĒKI AR MANIAKĀLU NOSLIECI.
    salasās tādas stlbības un tak jāpamēģina pielietot kautkur praksē.
    VAJADZĒTU SĀKT KRIMINĀLLIETAS JAU ŠIEM RAKSTA IEVIETOTĀJIEM

Leave a Comment