5 veidi, kā justies vairāk pārliecinātai par savu ķermeni

2. Priecīgi kustiniet savu ķermeni.

Labākais veids, kā palielināt pateicību jūsu ķermenim, ir redzēt, ko tas var sasniegt. Skrieniet, dejojiet, stiepieties, velciet, peldiet, kāpiet kalnos … vienkārši kustiniet savu ķermeni! Galvenais ir darīt to ar prieku! Neesmi pārliecināta, vai tu motivējies ar svara zudumu vai prieku? Vienkārši padomā: ja tu būtu jau apmierināta ar savu ķermeni, vai tu to darītu?

Lasi arī: Laimīgi cilvēki ievēro šos 4 rituālus!

3. Izmetiet svarus.

Galu galā svari neko nepasaka par jūsu veselību, vērtībām kā par cilvēku. Viņiem nevajadzētu diktēt tavu laimi. Nepieciešama lielāka motivācija? Tas ir 4 iemesli izmest svarus.

4. Ko tu mīli sevī? 

Tevī noteikti ir daudz lietas cienīgas mīlestības, bet, ja jūs skatāties jūsu nepilnības spogulī, tad var būt grūti. Tāpēc pierakstiet savas vērtības un plusus, lai vienmēr atgādinātu par tām sev.

Jūsu ķermenis ir tikai niecīga jūsu personības daļa, un, iespējams, visnenozīmīgākā. Tātad pierakstiet savas personības īpašības, savas prasmes un sasniegumus. Ko tavi mīļie, piemēram, par tevi saka? Vēl labāk – uzrakstiet šo  uz līmlapiņām un piestipriniet pie spoguļa, lai tiešām redzētu sevi.

Lasi arī: Zīmes, kas norāda, ka veiksme ir tuvu

5. Dusmojies.

Kad jūs redzat virsrakstus, ka modele atguva perfektu formu 6 nedēļas pēc bērna piedzimšanas, esiet dusmīgas. Problēma ir tieši nepareizās cerības, skaistumkopšanas nozarē, kas pelna uz vēlmi zaudēt svaru. Turklāt neaizmirstiet, ka visas zvaigznes iet cauri retušēšanai un fotoattēlu apstrādei. Problēma ir tājā, nevis jūsu gurnos.

Avots

Leave a Comment