5 veidi, kā saglabāt optimismu pēc šķiršanās

 

Atceries sliktos laikus

Protams, ir patīkami atcerēties laimīgos brīžus ar bijušo. Tomēr pirmajā laikā pēc šķiršanās tas nav īpaši veselīgi. Tu domāsi par šo personu daudz. Tu tur īsti neko nevari līdzēt. Laika gaitā šī tieksme pazudīs. Līdz tā notiek tomēr labāk koncentrējies uz laikiem, kad viss negāja tik gludi.

Atceries par strīdiem, satraukumiem, jebkuru brīdi, kurā nebiji līdz galam apmierināta ar savām attiecībām. Šādi rīkojoties, tu neatgādināsi sev lietas, pēc kurām ilgojies, bet tā vietā lietas, kuras vairs tev nevajadzēs paciest.

 

Ievies pozitīvas pārmaiņas

Tikko pēc šķiršanās tu vari izvēlēties vienu no diviem ceļiem: tu vari slīgt depresijā, ēst neveselīgu pārtiku un vēl vairāk pastiprināt savas ciešanas vai, izvēloties otru ceļu, vari kādā veidā uzlabot savu dzīvi. Dzīve tev ir tikai parādījusi, ka tu nevari kontrolēt visu. Attiecības, kuras agrāk ļoti augstu vērtēji, ir beigušās, vai nu tev tas patīk vai nē.

Lasi arī: Tibetiešu Horo***ps, kas ar līdz pat 97% lielu precizitāti palīdzēs Tev uzzināt ko vairāk par savu nākotni

Tāpēc koncentrējies uz lietām, kuras tu spēj kontrolēt. Sāc vingrot. Pāri palikušo algu tērē sev, nesatraucoties par tavas otras pusītes nosodījumu. Maini savu profesiju. Pārvācies. Šajā tavas dzīves posmā tu vai nu spersi soli atpakaļ vai iesi uz priekšu. Izvēlies to variantu, kurš visticamāk spēs likt tev justies laimīgai.

COMMENTS

Leave a Comment