6 bīstamākās dienas 2023. gada martā

17. marts – Saules un Merkura konjunkcija

Šis mēnesis ir sakariem ļoti bagāts, un šis nebūs pēdējais. Saule un Merkurs atkal izjauks mūsu plānus, kaitēs mūsu pašcieņai un sāks likt mūsu riteņos spieķus. Šajā dienā uzmanieties no skandāliem un tenkām. Neuzticieties nevienam citam, izņemot sevi, un nekautrējieties, ja kaut kas noiet greizi. Nākamajā dienā situācija uzlabosies un viss normalizēsies.

Lasi arī: 10 lietas, no kurām jāatbrīvojas pirms pavasara: atjauno savu enerģiju

25. marts — Marss ieiet Vēzī

25. marts ir bīstama diena, jo Vēža pārstāvētās Ūdens stihijas ietekmē Marsam gandrīz pilnībā atņem spēkus. Planēta šajā zīmē uzturēsies līdz 19. maijam, bet visbīstamākais laiks ir pirmā diena un pirmā nedēļa, kad atrodas Vēzī. Lielākā daļa cilvēku uz planētas 25. martā jutīs, ka spēks viņus pamet. No vienas puses, tas būs labi, jo konflikti uz laiku apstāsies, bet tajā pašā laikā produktivitāte krasi kritīsies.

28. marts — Merkura konjunkcija Jupiteru

Šajā dienā jūs un es varam zaudēt mēra sajūtu it visā. Cilvēki kļūs agresīvāki, mazāk pretimnākoši. Aizvainojumi turpināsies ilgāk. 28. martā zvaigžņu eksperti neiesaka doties tālos ceļojumos. Ja pavadāt daudz laika braucot. Centieties ievērot ceļu satiksmes noteikumus.

30. marts — Venēras un Urāna savienojums

Šī būs nopietnu dzīves satricinājumu un pārvērtību diena, kas praktiski nav atkarīga no mums. Venera atņems mums vēlmi un spēkus pretoties šīm spontānajām pārmaiņām, kas var radīt vēl lielākas problēmas. Šīs planētas apslāpēs mūsu modrību un padarīs mūs vieglprātīgus. Esiet īpaši uzmanīgs, ja ceļā saskaraties ar dilemmām.

Lai veiksme nenovērstos no jums pat visbīstamākajās mēneša dienās, mēģiniet atcerēties desmit  Visuma likumus, saskaņā ar kuriem Visums darbojas. Eksperti novēl jums veiksmi, laipnību un labu garastāvokli neatkarīgi no tā, kas notiek jebkurā no iepriekš aprakstītajām dienām.

Leave a Comment