6 idejas Jaungada brīvdienām

Jaungada brīvdienas ātri paskrien, atstājot aiz sevis saldu gardumu pēcgaršu un skumjas tukšās kabatās. Šeit ir dažas interesantas idejas, lai 2023. gada sākuma brīvdienas nepārvērstos par virkni pusdienu, vakariņu un bezjēdzīgu iepirkšanos.

Daudzi gaida Jaungada brīvdienas, iepriekš gatavojoties un izrotājot savas mājas ar košām vītnēm. Eksperti iesaka doties tālāk un pavadīt brīvdienas savā un enerģijas labā. Dažas idejas palīdzēs dažādot brīvo laiku, atrast jaunas intereses, kā arī izvairīties no pārēšanās, nekā nedarīšanas un liekiem tēriņiem.

 

1.Brīvo laiku Jaungada brīvdienās nevajag tērēt velti. Šīs dienas ir lieliskas, lai uzzinātu ko jaunu. Daudzi atceras, kā gribēja adīt zeķes, uzzīmēt attēlu, mācīties svešvalodas vai pat apsēsties špagatā. Neatlieciet savus sapņus – janvāra pirmajās dienās pēc pārtraukuma no Vecgada vakara varat droši ķerties pie savu plānu piepildīšanas.

2.Lieliska ideja ir arī doties ziemas pastaigā. Tā vietā, lai sēdētu mājās un ēstu Jaungada salātus, vajadzētu padomāt par savu figūru un neatlikt aktīvu dzīvesveidu. Mīļoto cilvēku kompānijā varat doties slidot vai slēpot, šļūkt no kalna vai vienkārši klīst pa sniegotu parku. Pateicoties veselīgajiem dzērieniem, būs vieglāk sasildīties un atgūt spēkus – tos ir viegli pagatavot iepriekš un paņemt līdzi nelielā termosā. Tādā veidā tie paliks karsti un būs patīkams papildinājums pastaigai.

3.Jaungada brīvdienās vari veikt arī plānošanu: izstrādāt jaunu biznesa projektu, atrast sev jaunu nišu vai atrast piemērotu darbu. Būs pietiekami daudz laika, lai izvirzītu mērķus, kā arī atrastu iespējamos zināšanu robus un tos aizpildītu. Noder arī garīgais darbs, īpaši garajās brīvdienās, jo tad atgriezties pie ierastā režīma nebūs tik grūti.

 

4.2023. gada sākumā neaizmirsti par sevi. Janvāris ir lielisks laiks skaistumkopšanas un SPA procedūrām, kopšanai un atpūtai. Daudzus gadus saglabāt skaistumu, veselību un jaunību palīdzēs ne tikai profesionāli, bet arī tautas aizsardzības līdzekļi. Tiem tiek izmantotas dabīgas sastāvdaļas, kas nekādā ziņā nav zemākas par veikalu kosmētiku. Noderēs arī aiziet uz pirti, lai sasildītos un nomazgāties tvaika pirtī ar ārstnieciskajām zāļu slotiņām.

5.Lieliska ideja būtu arī neliels ceļojums. Draugi vai atsauksmes platformās, kurās tiek apspriestas jaunas vietas un pilsētas, palīdzēs jums izlemt par vietu. Jaunas vietas iepazīšana un lielisku iespaidu gūšana ir lieliska dāvana Jaunajā gadā un aktivitātes maiņa. Lai ceļotu, nav nepieciešams izvēlēties tālsatiksmes maršrutus. Dažkārt pāris stundu brauciena attālumā no daudzām pilsētām ir interesantas vietas, kuras varat apmeklēt bez lieliem izdevumiem.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2022. gada 12. līdz 18. decembrim

6.Vēl viena interesanta aktivitāte ir atbrīvošanās no krāmiem. Ir vairāk brīvā laika, tāpēc var droši iztīrīt pagājušā gada sakrātās lietas, kuras ne vienmēr ir iespējams izmest pirms jaunā gada. Daudzām lietām var dot otro dzīvi: atdot tiem, kam tā nepieciešama, nosūtīt otrreizējai pārstrādei vai pat pilnībā pārdot un saņemt ne tikai brīvu skapi, bet arī materiālo atlīdzību. Visvieglāk sakopt būs, ja ievērosiet noteiktus principus un metodes.

Plānojot lietas Jaungada brīvdienām, neaizmirstiet par atpūtu. Nav jēgas noslogot sevi un aizpildīt dienas pa minūtēm. Savādāk uzkrāsies nogurums, un līdz ar to nāks aizkaitināmība, jo baidāties kaut ko nepaspēt vai aizmirst.

COMMENTS

Leave a Comment