6 pazīmes, kas liecina, ka jūsu partneris jūs nenovērtē un nemīl

Bieži vien “romantiskās attiecībās” ir diezgan daudz īstas romantikas. Bieži var gadīties, ka partneris pārstāj jūs novērtēt un pat mīlēt.

Attiecību eksperti nosauca pazīmes, kas par to liecina.

Neizrāda interesi

Partneris neizrāda interesi par jūsu dzīvi: jautājumu trūkums par jūsu domām, sajūtām, notikumiem vai panākumiem liecina par nevērību pret jums.

Jūsu viedokļa ignorēšana

Partneris bieži pieņem lēmumu, neapspriežoties ar jums, vai vispār neņem vērā jūsu viedokli. Tā ir svarīga zīme, ka jūs netiekat novērtēts.

Atbalsta trūkums svarīgos brīžos

Psihologs saka, ka, ja stresa situācijās vai svarīgu lēmumu pieņemšanas laikā jūs nesaņemat atbalstu, tas ir svarīgs signāls. Ir svarīgi tam pievērst uzmanību.

Mīlošam vīrietim pat nav jālūdz palīdzība, viņš pats to piedāvās, ir vērts, lai tev tikai vārdiņš jābilst pat kādu problēmu.

Lasi vēl: Ko nepieciešams izmest pirms Jaunā gada, lai viss dzīvē sakārtotos vislabākajā veidā

Pastāvīga kritika bez konstruktīvisma

Tā vietā, lai atbalstītu un konstruktīvi kritizētu, jūsu partneris pastāvīgi uzsver jūsu trūkumus, nemēģinot uzlabot situāciju.

Nevelta laiku

Jūsu partneris iegulda minimālu laiku un pūles saskarsmē ar jums vai dod priekšroku citām nodarbēm.

Ja jūsu vīrietis aprobežojas ar īsām ziņām, tā ir zīme, ka attiecības nepāries uz nākamo līmeni.

Partneris kļūst aizkaitināts

Vīrietis, kuru kaitina tas, ko jūs sakāt, kā jūs stāvat vai smejaties, nekad jūs nemīlēs. Viņu var kaitināt pati jūsu klātbūtne viņa dzīvē. Tāpēc šajā gadījumā labāk attiecības pārtraukt, jo partneris vienkārši nespēs jūs mīlēt.

 

Leave a Comment