6 vienkārši paradumi, kas palīdzēs jums justies laimīgākiem katru dienu

Jaunais gads tikai sākas, un tas nozīmē, ka jums vēl ir laiks pieņemt svarīgus lēmumus par to, ko vēlaties sasniegt šajā gadā. Ne velti mēs bieži izvirzām noteiktus mērķus, lai kļūtu par savu labāko versiju.

Šie seši mazi ieradumi ļaus jums justies laimīgākiem katru dienu.

Noņemiet kaut ko no savu darāmo darbu saraksta

“Gada sākumā mūsu prioritāšu saraksta augšgalā var būt daudzu uzdevumu izpilde. Ironiskā kārtā, kaut ko svītrot no mūsu darāmo darbu saraksta var būt atslēga uz to, lai paveiktu vairāk,” saka labsajūtas eksperte Anna Tomlina.

Viņa norāda, ka mēs bieži vien ņemam uzdevumus un piešķiram tiem milzīgu prioritāti. Kad mums ir jāizvēlas, ko no saraksta svītrot, mums ir jānosaka prioritātes un vairāk laika jāvelta lietām, kas patiešām ir svarīgas.

Aprunājieties ar svešinieku

Pētījumi liecina, ka sarunas ar svešiniekiem padara mūs laimīgākus un uzlabo garastāvokli. Pretēji izplatītajam uzskatam, ka cilvēki var justies nevēlami, lielākā daļa cilvēku ir atvērti gadījuma rakstura sarunām.

Kā sociālām būtnēm mums ir nepieciešama cilvēku mijiedarbība, un sarunas ar svešiniekiem ļauj mums veidot citādu saikni ar cilvēkiem nekā ar tuviniekiem. Lielākā daļa cilvēku ļoti pozitīvi reaģē uz gadījuma rakstura sarunām.

Lasi vēl: Vai ir pieļaujams turēt tālruni zem spilvena: būsiet pārsteigti

Ēdiet zaļos dārzeņus

Daudzi Jaungada solījumi ir vērsti uz ierobežojumiem. Vienmēr ir svarīgi kaut ko darīt mazāk, nevis vairāk. Taču šeit ir lieliska alternatīva: tā vietā, lai sāktu ievērot diētu vai samazinātu savu uzturu, pamēģiniet ēst vairāk pareizo pārtikas produktu.

Piepildiet savu šķīvi ar zaļo dārzeņu kalnu, pievienojiet krāsainus augļus un dārzeņus katrai maltītei un piepildiet maltītes ar papildu uzturvielām.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment