7 fakti par sevi, ko nevajadzētu stāstīt nevienam – pat radiem un draugiem

Noteikti esat dzirdējuši vārdus, ka “laime mīl klusumu”. Šī nav tikai skaista frāze sociālo mediju statusiem. Bioenerģijas jomas eksperti sīki stāstīja par to, kādus faktus par sevi vajadzētu rūpīgi slēpt no citiem.

Tavas bailes

Nekad nemēģiniet nevienam stāstīt par to, no kā jūs visvairāk baidāties. Tas ir ārkārtīgi bīstami, jo jūsu tuvākajā vidē var būt enerģijas vampīrs, turklāt vairāk nekā viens. Vārdu sakot, jūsu bailes var kļūt par degvielu citiem. Viņiem nav iemesla zināt, kādas ir jūsu galvenās vājās vietas. Tuvākie cilvēki var ļaut tam paslīdēt, un citi cilvēki jau var pastāstīt jūsu galvenajiem ienaidniekiem par jūsu bailēm. Tenkas izplatās ļoti ātri, tāpēc vienmēr turiet tās aizsegā.

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 24. aprīļa līdz 30. aprīlim

Ienākumi, uzkrājumi un pirkumi

Tas izraisa ļoti spēcīgu skaudību un pat diezgan tuvu cilvēku vidū. Nekādā gadījumā nesakiet, cik nopelnāt, lai viņi nenāk pie jums ar lūgumiem aizdot, kā arī lai neapvainotos par pieticīgām dāvanām. Nerunājiet par saviem ieguvumiem, jo ​​arī tie izraisa lielu skaudību. Ja vēlaties mierīgu un izmērītu dzīvi bez problēmām, tad nevajadzētu citos izraisīt šo briesmīgo un dvēseli graujošo sajūtu.

Tavas kļūdas

Nekad nerunājiet par pieļautajām kļūdām. Ir cilvēki, kas novērtē godīgumu un atklātību, taču vairums cilvēku uz tevi uztvers negatīvi. Jums nav jārunā par saviem trūkumiem un trūkumiem darbā, ko veicāt iepriekš. Šāda informācija var ļoti ātri izplatīties tālu ārpus tiešā saziņas loka. Tas negatīvi ietekmēs jūsu reputāciju.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment