Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 24. līdz 30. aprīlim

Jūsu mīlestība šonedēļ var sabrukt, bet tas ir labi. Ir svarīgi atcerēties, ka šādām problēmām ir risinājums. Mīlestības prognoze piedāvās jums izejas no sarežģītas situācijas mīlas sfērā.

Reizēm mīlestība pazūd planētu un zvaigžņu dēļ, taču šonedēļ daudzus no mums var piemeklēt grūtības un satricinājumi kāda cita greizsirdības dēļ. Uzmanieties no greizsirdīgām zīmēm. Ja esat viens no viņiem, mēģiniet atbrīvoties no šādām domām un pārtrauciet sevi salīdzināt ar citiem. Lai nešķirtos no pašreizējā pavadoņa vai dotos jauna dvēseles radinieka meklējumos, jums būs nepieciešama pārliecība par sevi un savām vēlmēm, kā arī sirsnīgas cieņas sajūta pret cilvēkiem. Kopumā nedēļa būs samērā stabila, lai arī ne viegla.

Auns

Aunam var šķist, ka viņu mīļotais periodiski pieļauj stulbas kļūdas, taču tas nav iemesls, lai pieliktu punktu attiecībām vai uzvesties agresīvi. Dažreiz šo uzvedību var attaisnot ar planētu ietekmi. Tagad nakts gaismekļi ir vienkārši ārkārtīgi neveiksmīgā stāvoklī, tāpēc viss ir paredzams. Auni spēs mainīt savu dzīvi uz labo pusi, un šonedēļ vari likt pamatus jaunām pārmaiņām. Noderīgi ieteikumi palīdzēs to paveikt efektīvāk.

Vērsis

Vērsī vājās Venēras dēļ vitalitāte un enerģija var krasi pazemināties. Par laimi, biolauku var atjaunot. Lai to izdarītu, zvaigžņu vērotāji šiem cilvēkiem iesaka biežāk izmantot vienkāršus ikdienas noslēpumus. Ar spēcīgu biolauku Vērsim būs lielākas iespējas mīlas jomā. Viņi spēs kļūt izturīgāki, tāpēc pēc darba būs lielākas iespējas uz kādu atstāt labu iespaidu, vai arī veiksmīgi aiziet uz randiņu.

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 24. aprīļa līdz 30. aprīlim

Dvīņi

Lai saglabātu ģimenes laimi un gūtu panākumus mīlestībā, Dvīņiem jāsāk nedēļa ar  labvēlīgas enerģijas radīšanu mājā. Tas ļoti labvēlīgi ietekmēs viņu harizmu, labsajūtu. Tik nelabvēlīgā laikā kā tagad ļoti svarīga ir spēcīga mājas enerģija, jo spēkus varēs papildināt savās sienās, jo Venēra uz to praktiski nav spējīga. Mīlestībā Dvīņiem labāk būt uzmanīgiem. Atklāta saruna ar mīļoto palīdzēs stiprināt attiecības.

Vēzis

Vēžiem tagad galvenais ir respektēt otrā puslaika neapmierinātību un bailes. Tiem, kas joprojām ir vientuļi, labāk nesteigties jaunās attiecībās. Šonedēļ Vēži var saskarties ar vieglu simpātiju, taču diez vai tā ir viņu dzīves mīlestība. Uz dzīvi jāskatās caur objektivitātes prizmu. Ikvienam, kuram ir problēmas ar pašcieņu, labāk ir atbrīvoties no negatīviem cilvēkiem savā vidē. Tas palīdzēs Vēžiem pārstāt kaitēt savai psihei.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment