Horoskops 2023. gada 25. aprīlim

Auns

Šo dienu vēlams veltīt sirdslietām. Ja jums ir partneris, pavadiet romantisku vakaru mājās vai organizējiet ceļojumu uz restorānu. Un vientuļajiem Aunam zvaigznēm ieteikts nevis planēt mākoņos, bet gan paskatīties – tuvumā ir kāds cilvēks, kurš tev jau labu laiku izrāda uzmanības zīmes, tāpēc pacenties tās vismaz pamanīt.

Vērsis

Šodien tev jāatrod pielietojums savai pārpildītajai enerģijai! Veiciet pavasara tīrīšanu, sāciet remontu vai vienkārši dodieties uz sporta zāli. Šajā dienā jums jābūt pēc iespējas aktīvākam, bezdarbība novedīs pie melanholijas un aizkaitinājuma, ko izmetīsiet tiem, kuri to nemaz nav pelnījuši.

Lasi arī: Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 24. līdz 30. aprīlim

Dvīņi

Šodien atsakieties no idejas rīkoties stingri saskaņā ar plānu, zvaigznes gatavo daudzus pārsteigumus. Jums būs jāpieņem ātri un spontāni lēmumi un jāpielāgojas mainīgajiem apstākļiem, atrodoties ceļā. Centies neapjukt un uzticies savai intuīcijai!

Vēzis

Šodien sastapsies ar skaudību – kādam no kolēģiem vai draugiem šķitīs, ka tev viss sanāk pārāk viegli. Neņemiet pie sirds nepatīkamus vārdus, nestrīdieties un neattaisnojieties. Vienkārši maigi atgādiniet skaudīgajam, ka visus panākumus esat parādā savam smagajam darbam un spējai plānot.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment