7 padomi no Adamsu ģimenes, lai uzturētu attiecības un laulību dzīvu

Ļaujiet partnerim jūs ietekmēt

Šeit pamatā ir jautājums. Vai tu gribi? Vai vēlaties spēlēt? Šajā gadījumā nekas netiek uzspiests. Ietekme tiek pieņemta labprātīgi neskatoties uz dzimumu.

Tas ir jautājums, kam nāk līdzi atziņa, ka tev nav jādara lietas manā veidā. Tā ir cieņas zīme. Tā persona ir ļoti pievilcīga, kura izturas pret jums ar cieņu. Tā ir sava veida priekšspēle. Ja jums ir attiecības, kur visu var pārvērst priekšspēlē, tad tā ir skaista lieta. Tas ir maģiski.

Atrisināt jūsu atrisināmās problēmas

Ir zināms procentuālais problēmu skaits laulībā, kas ir neatrisināmas. Jūs nekad tās neatrisināsiet. Tas ir saistīts tikai ar personības atšķirībām, piemēram, lietas var uzlaboties.

Jūs varat augt viens otram, jūs varat mainīties viens priekš otra, jūs varat attīstīties viens priekš otra. Bet dienas beigās, Jūs vienmēr būsiet jūs. Tāpēc ir dažas neatrisināmas problēmas.

Jūs koncentrējaties uz tām lietām, kuras varat kontrolēt. Jūs koncentrējaties uz tām lietām, kuras varat atrisināt. Jums rūp pietiekami, lai meklētu palīdzību no malas un meklētu risinājumu.

Strupceļa pārvarēšana

Kas notiek? Nav problēmu meklēt palīdzību. Nav problēmu pateikt: mēs esam strupceļa situācijā. Mums ir kaut kas tāds, ko mēs nezinām, kā to atrisināt. Mēs nezinām, kā tikt pāri šai problēmai. To sauc par strupceļa pārvarēšanu. Saņem palīdzību, lai tiktu pāri lietām, rastu risinājumus, atslābinātos.

Lasi arī: Mans vīrs tikko tika apglabāts, kad mana vīramāte ieradās, es uzreiz nesapratu, kas viņai no manis vajadzīgs

Dažreiz jūs nevarat atrast risinājumus. Dažreiz runa ir par izturību, bet pāriem, kas liek savām attiecībām darboties,

viņi nepaliek iestrēguši pie problēmas gadiem. Laimīgi pāri, līdzsvaroti pāri, pāri, kas liek lietām darboties, noteiktā brīdī viņi teiks, mēs varam saņemt palīdzību, un tas nav apkaunojoši. Nav nekādu problēmu, piemēram, doties pie profesionāļa un saņemt palīdzību.

Radīt kopīgu nozīmi

Laulība nav tikai rēķinu maksāšana, mājsaimniecības uzturēšana, uzturēt lietas tīras, un bērnu audzināšana. Tas ir, kas vairāk, piemēram, kādi ir jūsu partnera sapņi? Ko viņi vēlas no dzīves un to aktīvi zinot, cenšas to īstenot, varat atrast kopīgu valodu?

Jums nebūs pilnīgi vienādu sapņu, bet iespēja radīt kopīgu nozīmi. Daudzas reizes mums ir kopīgi sapņi, bet tad arī ir: “Es vienkārši tevi mīlu un vēlos īstenot tavus sapņus.”

Un tā ir kopīgā nozīme, piemēram, mēs ar to ejam abos virzienos.

COMMENTS

Leave a Comment