Pirmais randiņš: kā saprast, ka cilvēks tev der enerģētiski un emocionāli

Pirmais randiņš ir vissvarīgākais posms attiecību attīstībā, jo tieši pirmajā tikšanās reizē cilvēks vispirms atklāj sevi. Bioenerģijas jomas eksperti pastāstīja, kā jau no pirmās tikšanās reizes var saprast, vai cilvēks tev der vai nē.

Uzreiz jāatzīmē, ka zemāk aprakstītās zīmes ir aktuālas ne tikai oficiālā datumā, bet arī tieši saziņā – pirms uzaicinājuma uz randiņu. Pievērsiet uzmanību šīm zīmēm, ja vēlaties pēc iespējas precīzāk noteikt cilvēku saderību.

Klausieties iekšējo balsi

Tava intuīcija tevi noteikti nepievils. Ja iekšējā balss saka, ka kaut kas nav kārtībā, nekādā gadījumā neuzķerieties uz cilvēka mīļo smaidu un laipnību, jo tie var būt meli un izdomājums. Tas ir tieši tas gadījums, kad kāda iemesla dēļ jūs vienkārši nevarat noticēt, ka jūsu priekšā esošais cilvēks ir tāds, kāds viņš vēlas izskatīties. Ja jums nav nekādu dīvainu priekšnojautu, tad varat paļauties uz loģiku – tā nebūs kļūda.

Daudzi cilvēki ir pārāk aizdomīgi. Šajā gadījumā labāk neuzticēties savai intuīcijai, jo varat to sajaukt ar savu pastāvīgo neuzticību.

Ieskaties savās acīs

Ieskatieties tā cilvēka acīs, kas jums patīk. Mēģiniet “nolasīt” viņa dvēseli, nodomus, raksturu. Acis, kā jūs zināt, nemelo. Ja tajos lasa aukstumu un atslāņošanos, tad varbūt šim randiņam vajadzētu būt pēdējam. Ja pēc skatīšanās acīs jūtat kaut ko pozitīvu, tas norāda, ka esat uz pareizā ceļa.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze no 5. decembra līdz 11. decembrim. Esiet uzmanīgi ar kaitīgiem ieradumiem!

Nav jāuztraucas, ja cilvēks skatās prom. Viņš var būt kautrīgs, tāpēc neklausieties tajos, kuri saka, ka normāli cilvēki vienmēr iztur acu kontaktu.

Pastāsti man kaut ko ļoti svarīgu par sevi

Šeit viss ir ļoti vienkārši – ja tu kādam pastāsti kādu noslēpumu par sevi, bet pēc tam viņš neko ar tevi nedalās pretī, tas var liecināt, ka viņš nav gatavs tev atdot daļu savas enerģijas. Vai nu šis cilvēks ir slēgts vienpatis, vai arī tu viņam nepatīc. Šo triku vislabāk izdarīt randiņa beigās, kad jau esat nodibinājis kaut kādas minimālas uzticības attiecības.

Šī sarežģītā saderības un atvērtības pārbaudes metode ne vienmēr darbojas, taču vairumā gadījumu tā var palīdzēt pieņemt lēmumu.

Atcerieties, ka ne tikai jūs izvēlaties, bet arī esat izvēlēts, tāpēc esiet atvērts un gatavs dalīties savos viedokļos un emocijās.

Leave a Comment