8 ātri risinājumi, lai pēc nakts ballītes izskatītos kā cilvēks – kā uzlabot pašsajūtu

1. Nomazgājies ar sālītu ūdeni

Ja pēc naksnīgas ballītes jāierodas darbā, šie padomi tevi var izglābt, lai izskatītos sakopti. Lai ātri mazinātu sejas pietūkumu, divos traukos ielej pa glāzei ūdens un sajauc katru ar tējkaroti sāls. Galvenais – seko, lai vienā ūdens būtu ciešami karsts, otrā – praktiski ledains. Pēc kārtas nomazgā seju ar ūdeni no katra no šiem traukiem un rezultāts būs kā uz delnas. Vai, piedodiet, uz sejas!

2. Ieej dušā!

Ja esi neizgulējusies vai nogurusi, ieej kontrastdušā. Ļoti ļoti kontrastainā. Tas palīdzēs pamosties ne tikai ķermenim, bet arī prātam. Tikai esi uzmanīga! Ja iepriekšējā vakarā pārāk aizrāvies ar alkoholu, šādu procedūru kategoriski aizliegts veikt. Labāk ielien siltā vannā.

3. Notīri seju ar kafijas skrubi

Ja paspēji jau nobaudīt kafiju, izmanto tās biezumus kā skrubi sejai. Pēc 5 minūšu masāžas ar šādu skrubi sevi ne pazīt! Skaistule!

4.  Izmanto ledus kubiciņus

Ja nu kafija beigusies, kā alternatīvu var izmantot ledus kubiciņus. Starp citu, šī metode ir efektīva, lai ādu savestu kārtībā. Tomēr – atkal jau – ja seja uztūkusi pēc ballītes ar alkoholu, labāk šo padomu neizmantot. Tavi As**svadi nav gatavi tik lielai slodzei.

5. Uzklāj sejai masku no auzu pārslām

Vēlies sarīkot ādai svētkus? Pamēģini šādu maskas recepti: ņem vienu ēdamkaroti auzu pārslu, sasmalcini, samaisi ar pusglāzi piena. Uzklāj uz sejas. Šāda maska nolīdzina mazās grumbiņas.

6.  Izmanto tējas kompreses

Zaļajai tējai ir ne tikai brīnišķīgs tonizējošs efekts, bet tā arī ideāli palīdz mazināt lokus zem acīm. Ja redzi spogulī, ka seja kļuvusi teju uz pusi lielāka, uzklāj uz plakstiņiem mitrus zaļās tējas maisiņus. Acu pietūkums mazināsies jau pēc desmit minūtēm!

7. Sakopti mati veido pusi no vizuālā tēla

Izmazgā, izžāvē un skaisti ieveido matus. Ja nav laika un vēlēšanās tos mazgāt un skaisti sakārtot – vienkārši izsukā un savāc astītē. Atceries: meitene ar nekoptiem matiem zaudēs, pat ja ir skaistule.

Lasi arī: Kā visātrāk uzlabot pašsajūtu pēc pārmērīgas alkohola lietošanas; #6 nezināju!

8. Viegli uzkrāsojies

Meikaps ir smalka nianse vizuālajā veidolā, īpaši pēc trakas naksniņas. Ja nevēlies izskatīties pāris gadus vecāka par saviem gadiem, izmanto pūderi vai tonālo krēmu ar gaismu atstarojošām daļiņām; acu zīmuli izvēlies par toni gaišāku nekā parasti, un izvēlies matētu pomādi. Spogulī pretī vērsies īsta skaistulīte!

Avots: 

aLA

 

Leave a Comment