8 lietas, kam tava otrā pusīte nepievērš uzmanību

1. Tev nav meikapa

Pārsvarā sievietes tam netic, bet vīrieši reti pamana brīdi, kad viņa sieviete nav uzklājusi kosmētiku. Un tad viņi tiek kārtīgi nolamāti par melošanu, tomēr, sievietes – viņi tiešām to nepamana, ticiet viņiem!

2. Sārtums

Vīrieši nezina, kas ir vaigu sārtums, tādēļ viņi nespēj pateikt, ka esi iegādājusies jaunu un kā tev tas izskatās.

3. Matu griezums

Ja vien neesi noskuvusi galvu vai nogriezusi pusi matu, vīriešiem ir grūti pamanīt jaunu matu griezumu. Pirms sāc uz viņu dusmoties, dod kādu zīmi, ka kaut kas tavos matos ir mainījies.

4. Maisiņi zem acīm

Vīrieši necenšas piekasīties katrai tavas sejas nepilnībai. Visticamāk, ka viņš lūkosies tavās skaistajās acīs, nevis mēģinās ieurbties tavos maisiņos zem acīm.

5. Celulīts

Katrs savu ķermeni redz briesmīgākā gaismā, nekā tas ir. Vīrieši reti pamana celulītu, jo īsti nemaz nezina, kas tas ir. Var izklausīties dīvaini, bet tā nu tas ir.

6. Lūpu krāsa

Vienīgā lūpu krāsa, ko vīrieši pamana, ir sarkana. Protams, nerunājot par kaut kādām mistiskām zilām un melnām. Pārējās krāsas diezin vai tavs vīrietis vispār pamanīs.

7. Noskūtas kājas

Ja nu vienīgi nesāk jau izskatīties ka pie tavām kājām ir pielipis kāds ļoti spalvains zvērs, viņš diez vai pamanīs atšķirību, ja būsi noskuvusi kājas. Vīrieši pat ļoti reti pamana, ja spalviņas ir paaugušās tā, ka ir jau saredzamas.

Leave a Comment