Spēcīgi amuleti pret naudas zaudēšanu: makam, darba galdam un kabatai

Jūs varat ietaupīt un palielināt savus ienākumus dažādos veidos, tostarp ar spēcīgu amuletu palīdzību. Tos izmanto, lai piesaistītu finanšu pārpilnību un izvairītos no neparedzētiem izdevumiem.

Ir daudz amuletu, kas dzīvē var radīt labklājību un  pārpilnību. Speciālisti iesaka tos izmantot, lai izvairītos no nepatikšanām ar naudu, samazinātu izmaksas un tiktu galā ar jebkādām finansiālām grūtībām.

Naudas talismani makam

  • Makā jāieliek neizmainīta monēta , lai finanses nekad netiktu pārskaitītas un neplūstu caur pirkstiem. Par to runā un nevienam nedod, lai naudas veiksme nenovēršas.
  • Lielisks amulets būs pačūlijas eļļas piliens uz vates plāksnītes. Tas tiek ievietots makā, lai piesaistītu finanšu plūsmas un nebūtu nepieciešami līdzekļi.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 12. līdz 18. jūnijam – radīsies motivācija uzlabot finanses

Lasi arī: Merkurs Dvīņu zīmē no 2023. gada 11. līdz 26. jūnijam: zvaigžņu ekspertu prognozes – izmantojiet šo laiku finanšu uzlabošanai un esiet uzmanīgi, jo aktivizēsies krāpnieki

  • Labs talismans būtu miniatūra sudraba karote, kas tika saukta par “karotes grābekli”. To arī ieliek makā un neizņem, lai nezaudētu finansiālo veiksmi.

  • Piesaistīt naudu un ārvalstu banknotes. To rūpīgi sarullē caurulītē un sasien ar sarkanu pavedienu. Šāds šarms lieliski tiks galā ne tikai ar naudas trūkumu, bet arī pasargās no zādzībām.
  • Labs amulets maciņam ir Fehu rūna. Viņa personificē bagātību, dzīves slāpes un uzkrāšanos. To var uzklāt gan uz paša maka , gan uz  koka sagataves .

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment