Spēcīgi amuleti pret naudas zaudēšanu: makam, darba galdam un kabatai

Talismani darbvirsmai

  • Darbvirsma ir vieta, kur piesaista finanses, labklājību un labklājību. Uz tās tiek uzlikta krupja figūriņa ar monētām, lai nepaliktu bez iztikas.
  • Labs amulets finansiālajai labklājībai ir dzīvs augs , kas spēj piesaistīt finanšu plūsmas. Viņu ievieto birojā un aprūpē, lai iedzīvinātu labklājību.
  • Jebkurš priekšmets, kas saistīts ar labsajūtu, var kļūt par naudas talismanu. Viņi runā ar viņu: “Es piesaistu naudu, es nezinu vairs nekādas problēmas. Dienai sākoties, finanses vairojas,” un pēc tam tiek ievietotas darbvirsmas atvilktnē.
  • Skaista vāze kļūs par biroja rotājumu un talismanu, kas piesaista naudu . Tas tiek novietots redzamā vietā un ievietots dažās monētās.
  • Ja telpa un laiks atļauj, tad birojā atrodas akvārijs ar zelta zivtiņu. Tajā ievietota zelta vai citu dekorāciju lāde, kas simbolizē labklājību.

Talismani par naudu kabatā

  • Vienkārša monēta var kļūt par naudas talismanu, kas piesaistīs naudu. To parāda augošam mēnesim, pēc tam ieliek kabatā un nevienam nerāda.
  • Lai novērstu naudas pārskaitīšanu, fiat monētas tiek liktas kabatās . Šiem nolūkiem visbiežāk tiek izmantoti santīmi. Tie tiek ielikti visās drēbēs, ko viņi valkā, un netiek izņemti bez īpašas vajadzības. Monētas tiek aizskartas, lai uzņemtu monetāro enerģiju un piesaistītu finansējumu.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 12. līdz 18. jūnijam – radīsies motivācija uzlabot finanses

Lasi arī: Merkurs Dvīņu zīmē no 2023. gada 11. līdz 26. jūnijam: zvaigžņu ekspertu prognozes – izmantojiet šo laiku finanšu uzlabošanai un esiet uzmanīgi, jo aktivizēsies krāpnieki

  • Parastā piespraudīte būs labs talismans . Uz tā ir savērtas zaļas, sudraba un zelta krāsas krelles vai krelles. Šādi amuleti palīdzēs ne tikai piesaistīt naudu, bet arī novērst negatīvu ietekmi no ārpuses.
  • Āboliņa lapa kļūs arī par labu amuletu pret finansiāliem zaudējumiem  . To var žāvēt un pārklāt ar sveķiem, kā arī krāsot uz papīra lapas. To ieliek krūšu kabatā un nevienam nerāda.
  • Viņi arī nēsā Uruz rūnu kabatā. Tas simbolizē panākumus un labklājību, spēju atrast pareizos risinājumus, piesaistīt bagātību un veiksmi uzņēmumos. Viņi mēģina to izgatavot paši uz neliela koka zāģa griezuma vai uzzīmē uz papīra.

Jūs varat piesaistīt naudu dažādos veidos, taču saglabāt finanses nav tik vienkārši. Bioenerģijas jomas speciālisti iesaka apgūt pamatprincipus darbam ar saviem uzkrājumiem, lai piesaistītu veiksmi un novērstu nepatikšanas, kas saistītas ar dzīves materiālo pusi.