Vispievilcīgākie vīrieši saskaņā ar zvaigžņu zīmi: īsti siržu lauzēji!

Tiek uzskatīts, ka vīrieša izskats nav noteicošais faktors viņa pievilcībā. Taču daiļā dzimuma pārstāves koncentrējas uz galvenajām priekšrocībām, kas raksturīgas katrai Zvaigžņu zīmei.

Instinktu līmenī sievietes intuitīvi izvēlas savu dzīves partneri, pamatojoties uz vīrieša nopelniem, kuru viņas uzskata par pievilcīgāko. To, kas ir labs katrai Zvaigžņu zīmei, varat uzzināt ar mūsu prognožu palīdzību. Jūsu uzmanībai pievilcīgāko vīriešu saraksts pēc Zvaigžņu zīmes.

Apburošākais – Auns

Ar Aunu viss ir pavisam vienkārši. Tipisku šīs zīmes pārstāvi bieži vajā neveiksmes, kas nomāc viņa garu. Tāds vīrietis nav pieradis padoties, nogāzties, sūdzēties, vaimanāt, it visā un vienmēr iet līdz rūgtajam galam.

Aunam patīk spēlēt romantiku, taču tā noteikti nav viņa mīļākā spēle. Viņš ir pieradis uzskatīt, ka, ja sievietei patīk, tad jāpaņem viņa rokās – un jādodas mājās, kas papildina viņa šarmu. Jebkuru Aunu piesaista viss jaunais un nezināmais, tāpēc stratēģija “nē, nē, es tāda neesmu” var būt bīstama. Auns var paraustīt plecus un atrast citu, tieši tāpat.

Iekārojamākais – Vērsis

Ir grūti piedzimt neglītam, ja esi Vērsis. Gandrīz visi vīrieši, kas dzimuši šī zvaigznāja paspārnē, ir skaisti! No viņu sejas, kā saka, var dzert ūdeni: izteiksmīgas acis, biezas skropstas, pievilcīgi vaibsti. Lielākā daļa Vēršu ir gara auguma un tiem ir slaids ķermenis.

Pat ja viņam ir ārēji trūkumi, viņš tos kompensē ar šarmu. Lai kur arī atrastos Vērsis, ap viņu vienmēr griežas sievietes, alkatīgas pēc vīriešu skaistuma un naudas, kas, starp citu, pie šīs zīmes plūst no visur. Vīrieši Vērsis apzinās, ka ir skaisti un iekārojami, taču tas diemžēl neliedz ciest no mazvērtības kompleksa.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 12. līdz 18. jūnijam – iespējams daudzus sagaidīs neprognozējamas situācijas

Lasi arī: Merkurs Dvīņu zīmē no 2023. gada 11. līdz 26. jūnijam: zvaigžņu ekspertu prognozes – izmantojiet šo laiku finanšu uzlabošanai un esiet uzmanīgi, jo aktivizēsies krāpnieki

Skaistākais – Dvīņi

Satriecošus, izskatīgus Dvīņus veido ne tik daudz izskats, cik spēja sevi labi pasniegt, reklamēt savus talantus un slēpt trūkumus.

Daudzas daiļā dzimuma pārstāves patiesi uzskata Dvīņus par vīriešu skaistuma etalonu, un viņas ir pārliecinātas, ka jēga nav ideāli simetriskos sejas vaibstus un skaisti uzbūvētajā figūrā, bet gan vibrācijās, ko Dvīņi izsmidzina atmosfērā. Pateicoties tam, sievietes ir gatavas pat gultā, pat pa eju.

Protams, šāds neapzināts šarms ar laiku izgaist, un sieviete sāk apzināties, ka tikko papildinājusi salauzto siržu kolekciju.

Visaristokrātiskākais – Vēzis

Vēzis vīrietis var uzreiz kļūt par iekāres objektu miljoniem sieviešu. Šajā zvaigznājā dzimušie izceļas ar atturību, aristokrātiju.

Šīs īpašības sievietes uzskata par daudz seksīgākām nekā ārišķīga uzpumpēta ķermeņa demonstrēšana. Patiesais Vēzis augstu vērtē tradīcijas un savu mīļoto sievieti. Viņš ir pieklājīgs, uzmanīgs, uzticīgs, vienlaikus ar lielisku garīgo organizāciju.

Jūtīgums un emocionalitāte palīdz viņam izcili izprast sievietes un sasniegt viņu atrašanās vietu tikai ar skatienu un lūpām.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment