Karmiskie parādi un mācības: kas tas ir un kā tie atšķiras

Liktenis un Visums pastāvīgi saskaras ar noteiktām dzīves grūtībām. Visām mums nosūtītajām problēmām ir kāds mērķis un uzdevums. Var būt divi no šiem mērķiem. Speciālisti detalizēti runāja par katru no tiem.

Karmisko parādu norakstīšana

Karmiskie parādi ir kaut kas tāds, kas ir gandrīz katram no mums. Cilvēks nevar būt ideāls, tāpēc viņa karma nekad nebūs pilnīgi tīra. Mēs periodiski neveicam patīkamākos darbus, tāpēc mūsu karma pasliktinās. Ir karmiski parādi, kas jānoraksta.

Tāpēc dažreiz mūsu dzīvē ir problēmas. Tādējādi Visums atjauno labā un ļaunā līdzsvaru. Ja esi izdarījis kaut ko ļoti sliktu, sods būs bargs, bet iespējams. Liktenis un augstākie spēki mums nekad nesūta kaut ko tādu, ar ko mēs nespētu tikt galā.

Pēc tam, kad esam piedzīvojuši grūtības, piedzīvojuši visu problēmu rūgtumu, mūsu parādi tiek norakstīti un karma tiek notīrīta. Tas ir normāls process, kas notiek ar visiem. Jā, tas ne vienmēr ir acīmredzams un arī ne vienmēr paredzams, jo samaksa par kļūdām var nepienākt uzreiz. Tas dažreiz aizņem gadus, gadu desmitus. Tā sauktā tūlītējā karma nav bieža parādība.

Likteņa mācības

Daudzi cilvēki nāk šajā pasaulē pirmo reizi. Jaunām dvēselēm ir vajadzīga pieredze, bet pat vecām dvēselēm dažreiz ir vajadzīgas noteiktas mācības. Visums var mūs iegrūst problēmās, lai mēs kaut ko iemācītos. Piemēram, Visums var sūtīt mums vientulību, lai mēs iemācītos novērtēt mīlestību un draudzību, laipnību un rūpes.

Lasi arī: Juvelierizstrādājumu zvaigžņu prognoze: kādus dārgakmeņus un pusdārgakmeņus zvaigžņu zīmēm nevajadzētu nēsāt, lai nezuadētu veiksmi un labklājību

Lasi arī: Saturna retro fāze no 2023. gada 17. jūnija līdz 3. novembrim: noderīgi padomi visiem Zvaigžņu zīmes pārstāvjiem – neaizmirstiet par saviem galvenajiem mērķiem un esiet uzmanīgi

Nav iespējams iepriekš pateikt, kas ir tas vai cits dzīves pārbaudījums. Dažreiz sodu par grēkiem var nomaskēt kā kaut kādu dzīves mācību un otrādi. Šeit jums vajadzētu paļauties tikai uz savām iekšējām sajūtām un intuīciju.

Tā vai citādi mums patiešām ir vajadzīgas karmiskās nodarbības. Tie padara mūs gudrākus un arī sagatavo kaut kam ļoti svarīgam nākotnē. Visums zina, kādu izvēli mēs izdarīsim tajā vai citā situācijā, tāpēc var mūs iepriekš sagatavot šīs izvēles iespējamām grūtībām un sekām.

Eksperti stingri iesaka mums visiem ievērot principus, kas palīdzēs uzlabot karmu. Nepalaidiet to, jo jo vairāk sliktu lietu jūs darīsit, jo vairāk neveiksmju jūs vajā. Novēlam veiksmi, laimi, laipnību un skaidras debesis virs galvas. Rīkojies saskaņā ar savu sirdsapziņu, lai dzīvotu mierā un pozitīvi.

Leave a Comment