Saturna retro fāze no 2023. gada 17. jūnija līdz 3. novembrim: noderīgi padomi visiem Zvaigžņu zīmes pārstāvjiem – neaizmirstiet par saviem galvenajiem mērķiem un esiet uzmanīgi

Retrograds Saturns ir ļoti bīstams, taču, ja ievērosi vienkāršus Zvaigžņu eksperti ieteikumus, tad katra no Zvaigžņu zīmēm spēs pārvarēt grūtības. Eksperti stāstīja, kā uzvesties, lai nesagādātu nepatikšanas un izvairītos no šķēršļiem.

Iepriekš mēs runājām par to, kā izmantot planētu enerģiju savā labā. To izdarīt retrogrādas kustības laikā ir diezgan grūti, bet iespējams. Saturns ir planēta ar diezgan dīvainu un ne vienmēr paredzamu raksturu, tāpēc ir svarīgi skatīties abpusēji un neaizmirst par saviem galvenajiem dzīves mērķiem. Pretējā gadījumā Saturna retrogrāds atņems jums veiksmi un iespēju virzīties uz priekšu.

Auns

Aunam būs izvēle: sekot notiekošajam kā ārējam novērotājam vai spēlēt galveno lomu slavenajā sižetā. Saturns parūpēsies, lai notikumu attīstība nebūtu pēc iespējas acīmredzamāka. Daudzi cilvēki darīs lietas, ko Auns no viņiem nemaz negaida. Tā būs šī perioda galvenā problēma. Mums jāpaļaujas uz sevi un nekādā gadījumā nav jācer, ka kaut kas patīkams notiks bez iemesla. retro Saturns reti dod Auniem iespējas bez iemesla.

Vērsis

Saturna pilnās dusmas Vērsis sajutīs pašā viņa retrogrādās kustības sākumā. Vasaras beigās negatīvais mazināsies, un nelaimju skaits strauji samazināsies. Kamēr Saturns virzās pretējā virzienā, Zvaigžņu eksperti iesaka Vērsim atcerēties, ka jebkurai monētai ir divas puses. Ja notiek kas slikts, tad šim notikumam vai notikumu virknei ir noteikti slēpti pozitīvi aspekti. Šādi darbojas Saturns, un ar to neko nevar darīt. Laika posms no 17. jūnija līdz 3. novembrim ir laiks, kad viss ir ļoti neskaidrs.

Lasi arī: 43 gadu vecumā, mūžībā devās slavena mūziķe. Tikai tagad tika atklāts iemesls.

Lasi arī: Filmas “Zvaigžņu kari” ikonas “maģiskā” pēdējā filma tiek izlaista 7 gadus pēc aiziešanas mūžība

Dvīņi

Šis būs manipulāciju un toksicitātes laiks, tāpēc Dvīņiem jau no pirmajām Saturna retrogrādām dienām jāskatās abpusēji un nekādā gadījumā nevajag uzticēties cilvēkiem bez nosacījumiem. Ir svarīgi pārbaudīt visu, ko citi saka. Planētas enerģija pamazām mainīsies uz labo pusi, taču līdz pašām retrogrāda beigām pastāvēs briesmas savā ceļā satikt cilvēku, kurš iznīcinās Dvīņu sapņus un aizšķērsos viņu ceļu uz laimi. Jums jābūt uzmanīgākam.

Vēzis

Vēžiem, kuri ir tālsatiksmes attiecībās, vajadzētu divreiz padomāt, vai viņiem to vajag vai nevajag. Saturns neļaus šādām attiecībām normāli attīstīties. Iespējams, šīs planētas retrofāzē Vēžiem labāk klājas vientulībā. Visiem tiem, kam jau ir izdevies izveidot spēcīgas attiecības, ģimeni, jādomā, kā attiecības padarīt labākas. Varbūt ir pienācis laiks veltīt sevi mīļajiem. Egoistiskie Vēži nonāks nepatikšanās un var palikt vieni, kas nav labākais sižets.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment