Kā strīdas dažādi zvaigžņu zīmju pārstāvji: daži bez roku palaišanas nevar iztikt!

Zvaigžņu eksperti ir noskaidrojuši, ka katrai Zvaigžņu zīmei ir savas īpašās rakstura iezīmes. Piemēram, dažādu zvaigznāju pārstāvji savā personīgajā dzīvē, darbā un ar mīļajiem uzvedas atšķirīgi. Šajā rakstā pastāstīsim, kā strīdas dažādas Zvaigžņu zīmes un kādas sekas var rasties no šādiem konfliktiem.

Auns

Auniem patīk lamāties, bet viņi nezina, kā. Šī zvaigznāja pārstāvji bieži vien sāk lamāties tikai tāpēc, lai piesaistītu sev kāda uzmanību, taču tas viņiem izdodas reti, tāpēc ar Aunu parasts strīds var viegli pāraugt kautiņā. Ar dūrēm šis zvaigznājs ir pieradis atrisināt visas savas problēmas.

Vērsis

Vēršiem nepatīk lamāties. Šī Zvaigžņu zīme klusēs un izturēs līdz pēdējam, bet, ja tomēr atnesīsi, tad esi gatavs karam. Neskatoties uz to, ka Vērsis principā nav atriebīgs, viņi kādu laiku pēc strīda jūs mocīs ar savām atklātajām dusmām un augstprātību.

Lasi arī: 4 visbīstamākās dienas 2023. gada jūlijā: šajās dienās ievērojiet īpašu piesardzību!

Lasi arī: 2023. gada 27. jūnijā Merkurs pāriet Vēža zīmē: sekas un padomi zvaigžņu zīmju pārstāvjiem – dažiem nāksies cīnīties ar nepatīkamiem notikumiem! Komunikācijā emocijas sitīs augstu vilni!

Dvīņi

Nebarojiet dvīņus ar maizi – ļaujiet viņiem ar kādu strīdēties. Ļoti bieži šīs zvaigznājas pārstāvjiem ir konflikti ar citiem viņu apsēstības un pārmērīgas pļāpības dēļ. Strīds ar šo Zvaigžņu zīmi līdzināsies divu tirgotāju tirgus ķīviņam.

Vēzis

Vēži pēc dabas ir diezgan kautrīgi, tāpēc nevienam nepatīk viņus lamāties. Bet, ja tomēr izdodas Vēzi padarīt traku, tad esi gatavs saskarties ar neadekvātu reakciju. Viņi var viegli kļūt personiski un pat sākt kautiņu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment