Kā katrs zvaigžņu zīmes pārstāvis reaģē uz krāpšanu: dažs pat draud ar izrēķināšanos!

Ne katrs cilvēks spēj piedot mīļotā nodevību. Tomēr daži zvaigžņu apļa pārstāvji ir iemācījušies reaģēt uz nodevību mazāk vardarbīgi. Aicinām noskaidrot, kā Zvaigžņu zīmes saistās ar mīļotā neuzticību un kādas emocijas piedzīvo šajā brīdī.

Nav iespējams vārdos aprakstīt to, ko cilvēks piedzīvos,  uzzinot par partnera nodevību. Sāpes, dusmas, vilšanās – tas ir tikai mazākais, ko cilvēks piedzīvo nodevības brīdī. Šķiet, ka nav iespējams piedot mīļotā cilvēka neuzticību, taču dažas Zvaigžņu zīmes ir iemācījušies to darīt. Mūsdienu zvaigžņu zinātne var izskaidrot ne tikai cilvēku rīcību, bet arī mūsu uzvedību noteiktās situācijās. Ar šī raksta palīdzību var uzzināt, kā dažādi zvaigžņu apļa pārstāvji reaģē uz nodevību.

Auns

Neskatoties uz to, ka Auni ir impulsīvi  uguns stihijas pārstāvji, sākotnēji viņi pasīvi reaģē uz partnera neuzticību. Pirmajās minūtēs diez vai viņi spēs pilnībā saprast notikušo, tāpēc nespēs pieņemt pārdomātu lēmumu. Apzinoties notikušo, būs skandāls un izrēķināšanās, taču tas nenozīmē, ka skaļam konfliktam sekos šķiršanās. Pirmkārt, Auns vēlēsies apstāties, padomāt par notikušo, un tikai tad viņi pasludinās savu spriedumu.

Vērsis

Parasti Vērsis ir piesardzīgs un spītīgs. Ilgu laiku viņi negribēs ticēt, ka tiek maldināti, pat ja paši savām acīm redz nodevību. Pēc ilgām apziņas stundām viņi nonāks pie secinājuma, ka dzīvošana blakus nodevējam neko pozitīvu viņiem nedos, un tādā gadījumā viņiem nebūs grūti šķirties no neuzticīga partnera. Vērsi ļoti ilgu laiku mocīs atmiņas par mīļotā cilvēka nodevību, kas var izraisīt neuzticību visiem pretējā dzimuma pārstāvjiem.

Lasi arī: 4 visbīstamākās dienas 2023. gada jūlijā: šajās dienās ievērojiet īpašu piesardzību!

Lasi arī: 2023. gada 27. jūnijā Merkurs pāriet Vēža zīmē: sekas un padomi zvaigžņu zīmju pārstāvjiem – dažiem nāksies cīnīties ar nepatīkamiem notikumiem! Komunikācijā emocijas sitīs augstu vilni!

Dvīņi

Tāpat kā jebkura cita zvaigžņu zīme, Dvīņi būs sarūgtināti, uzzinot par mīļotā cilvēka nodevību. Tomēr viņu ciešanas nebūs ilgas: drīz viņi sāks izrādīt uzmanību pretējam dzimumam. Patiesībā tas ir tikai veids, kā novērst uzmanību, taču Dvīņi uzskata, ka nepareizo partneri var aizmirst tikai ar jauna hobija palīdzību. Drīz viņi sapratīs, ka viņus ieskauj daudz pievilcīgu fanu, un tad atmiņas par neveiksmīgām attiecībām viņus pametīs uz visiem laikiem.

Vēzis

Ziņas par nodevību var iznīcināt Vēža dzīvi. Šīs zīmes pārstāvji saķeras pie sirds, ģībst, draud izdarīt pašnāvību un dara visu, lai nodevēju apkaunotu. Viņi var uzrakstīt atvadu vēstuli saviem mīļajiem un sīki aprakstīt savas sāpes. Vēža nelaime būs zināma visai apkārtnei, jo šī Zvaigžņu zīme darīs visu, lai pazemotu nepareizo partneri. Pēc ilga laika viņi varēs samierināties ar nodevību, taču  viņiem joprojām būs ļoti ilgs laiks , lai atrastu jaunu mīlestību.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment