Kā katrs zvaigžņu zīmes pārstāvis reaģē uz krāpšanu: dažs pat draud ar izrēķināšanos!

Lauva

Lepnais Lauva nekad nepiedos nodevību, un, uzzinot par to, viņš iekritīs tādā dusmā, ka neuzticīgais partneris daudzas reizes nožēlos, ka izlēma par tik šausmīgu rīcību. Lauva atriebsies, un  viņa atriebība būs briesmīga. Viņš izplatīs netīras baumas par savu dvēseles radinieku un, iespējams, pat publiskos partnera personīgās fotogrāfijas. Patiesībā šāda uzvedība tikai norāda uz to, ka Lauvai ir ļoti grūti pārdzīvot mīļotā cilvēka nodevību.

Jaunava

Uzzinot par mīļotā nodevību, Jaunava netaisīs skandālus un necīnīsies histērijā. Visticamāk, viņa kopā ar savām mantām izliks savu partneri pa durvīm un uz visiem laikiem izdzēsīs viņu no savas dzīves. Pat ja šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvis piedzīvos nepanesamas sāpes, tuvinieki par tām nekad neuzzinās. Jaunavas prot mācīties no savām kļūdām un spēj gūt mācību arī no nepatīkamas situācijas. Visticamāk, nodevība viņiem iemācīs tikai vērīgumu un piesardzību, un drīz viņi uz visiem laikiem aizvērs šo savas dzīves lapu.

Svari

Svari nav viena no uzticīgākajām un uzticīgākajām Zvaigžņu zīmēm , tāpēc partnera nodevība viņus īpaši neapbēdinās. Nodevības gadījumā šī Zvaigžņu zīme vienmēr atradīs izeju no situācijas, un tā vietā, lai raudātu un satrauktos, viņš dosies īslaicīgas romantikas meklējumos. Neskatoties uz jautru dzīvesveidu, Svari attiecībās mēdz būt nopietni, tāpēc viņi nekad nav ilgstoši vieni. Drīz pēc nodevības viņi mēģinās atrast dvēseles palīgu un atkal ticēs patiesas savstarpējas mīlestības esamībai.

Skorpions

Skorpioni ir pārāk greizsirdīgi. Jau doma par krāpjošu partneri viņus sadusmo. Neskatoties uz to, ka šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvji neizceļas ar uzticību, viņi nespēs samierināties ar partnera nodevību. Ja Skorpions tika mainīts, viņš atriebsies, un atmiņas par to viņu mocīs ilgu laiku. Tomēr jūs neredzēsit viņa ciešanas, jo viņš slēps savas jūtas vienaldzības aizsegā. Ilgu laiku Skorpions sāks bezjēdzīgus romānus, un tad viņš saprot, ka ir laiks aizmirst par nodevību un  sākt dzīvot no jauna.

Strēlnieks

Strēlniekiem nepatīk skandāli un viņi cenšas izvairīties no runāšanas paceltā balsī, tāpēc ziņas par valsts nodevību viņos neizraisīs vardarbīgas emocijas. Visticamāk, kādu laiku viņi atkāpsies sevī , izvairīsies sazināties ar citiem un katrā ziņā centīsies aizmirst par nodevību. Iespējams, notikušajā viņi sāks vainot sevi un vienaldzīgo attieksmi pret mīļoto, tāpēc drīz vien varēs aizmirst par partnera neuzticību un viņam piedot.

Lasi arī: 4 visbīstamākās dienas 2023. gada jūlijā: šajās dienās ievērojiet īpašu piesardzību!

Lasi arī: 2023. gada 27. jūnijā Merkurs pāriet Vēža zīmē: sekas un padomi zvaigžņu zīmju pārstāvjiem – dažiem nāksies cīnīties ar nepatīkamiem notikumiem! Komunikācijā emocijas sitīs augstu vilni!

Mežāzis

Mežāži nav pieraduši ļauties emocijām  un, ja ir aizdomas, ka mīļotais viņus krāpj, viņi vispirms vēlēsies par to pārliecināties. Kad visi viņu minējumi apstiprināsies, viņi ar dūrēm netrāpīs mīļotajam cilvēkam – dosies pēc padoma pie tuva drauga vai psihologa. Laiks un tuvinieku atbalsts palīdzēs Mežāžiem tikt galā ar domām par nodevību, taču viņi nekad nespēs piedot nepareizo.

Ūdensvīrs

Krāpšanās liks Ūdensvīram uztraukties un ienīst visus pretējā dzimuma pārstāvjus. Tomēr, neskatoties uz to, viņi nekļūs nomākti un neatriebsies savam partnerim. Visticamāk, viņi tūlīt šķirsies no viņa, tiklīdz viņus sasniegs baumas par nodevību, jo viņi netērēs laiku un pārbaudīs to autentiskumu. Pēc ilga un efektīva darba pie sevis Ūdensvīri varēs sākt meklēt jaunu mīlestību.

Zivis

Zivis nekad nekrāps savu mīļoto un necietīs viņa neuzticību. Ja šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvji uzzinās par nodevību, tad pat tuvi cilvēki nespēs viņus nomierināt. Viņi neslēps savas emocijas, un, pat ja mēģinās, viņi to nespēs. Sāpes par neizdevušos romantiku izjauks viņu ierasto harmoniju un novērsīs Zivju uzmanību no ikdienas lietām. Viņi ilgu laiku būs nomākti, bet kādu dienu viņi atkal spēs noticēt patiesai mīlestībai.

Nodevība var iznīcināt pat ilgu un spēcīgu aliansi. Tādos brīžos mums šķiet, ka mēs nekad vairs nespēsim noticēt patiesai mīlestībai. Ja jūsu mīļotais tika turēts aizdomās par neuzticību, bet jūs vēlaties saglabāt attiecības, izmantojiet efektīvus rituālus.

Leave a Comment